NEŠTO OVDE NE ŠTIMA: Pričali da su nakon RAZVODA ostali u PRIJATELJSKIM ODNOSIMA,a onda je RAĐEN napravio ŠOK POTEZ
Rađen i Kokić, Foto: Stefan Jokić, Demir Dervišagić

au, ČOVEČE!

NEŠTO OVDE NE ŠTIMA: Pričali da su nakon RAZVODA ostali u PRIJATELJSKIM ODNOSIMA,a onda je RAĐEN napravio ŠOK POTEZ

Pevačica je pričala o razvodu u emisiji

Objavljeno: 10:58h

Ana Kokić se 2019. razvela se od vaterpoliste Nikole Rađena, a pre dve godine je otvoreno govorila o odnosima u braku.

Ana je bila gost u emisiji "Magazin IN" gde se, između ostalog, polemisalo o tome koliko uspeh emotivnih partnera može uticati na njihov odnos.

Na konstataciju voditeljke Sanje Marinković da su Ana i Rađen primer kako postoje slučajevi i da su oba partnera bila uspešna i poželjna, pevačica je odgovorila:

1 / 4 Foto: Instagram printscreen

- I tu se pokazalo da to ništa ne mora da znači. Možda je njemu bila potrebna žena koja će da ga prati u potpunosti i da se posveti njemu, njegovom poslu i porodici. Sve zavisi od osobe. Nekome mogu da prorade kompleksi, da požele da žena ne bude moćnija od njega, a postoje i muškarci koji će da poguraju ženu i da joj kažu da uvek može biti bolja - rekla je Ana Kokić u pomenutoj emisiji.

Ana i Nikola su nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima i zajedno učestvuju u odgajanju svojih naslednica Nine i Tee.

Odnos Nikole Rađena i Ane Kokić prema njihovim rečima, nakon razvoda ostao je prijateljski, ali da li se u međuvremenu nešto promenilo?

1 / 4 Foto: Instagram

Rođendansko slavlje ćerki Ane Kokić i Nikole Rađena prošle godine otkrilo je da oni imaju divan odnos i da su pre svega roditelji Nini i Tei, pa tek onda bivši supružnici. Naime, prošle godine devojčice su rođendanski poklon dobile od roditelja, a porodica je bila na okupu.

Ove godine nešto se promenilo. Naime, kada je njihova starija ćerka Nina napunila 13 godina, Ana je čestitku i fotografiju intimne proslave iz porodičnog doma podelila na mrežama. A kako je i Tei rođendan bio samo par dana pre toga, jasno je bilo da su devojčice rođendanske želje poželele sa mamom.

Sada je pak došao i trenutka da im tata priredi rođendansko iznenađenje, pa je za svoje naslednice organizovao rođendansku proslavu. Devojčice su oduvale svećice i u zagrljaju svog oca ponovo proslavile divan dan.

Ana Kokić, Nikola Rađen
foto: Damir Dervišagić

Ono što se nametnulo kao pitanje je da li se Nikolin i Anin odnos za svega godinu dana promenio, pa ovoga puta nisu uspeli da ćerkama zajedno obeleže rođendan, ili su po sredi samo brojne obaveze koje roditeljima nisu dozvolile da ćerkama naprave zajedničku proslavu, piše Story.

Bonus video:

01:15

OGLASILA SE ANA KOKIĆ NAKON OBJAVE DA RAĐEN IMA NOVU DEVOJKU! Otkrila u kakvim je sad odnosima sa bivšim suprugom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.