NE ODRIČE SE POROKA! Espreso paparazzo: Ovo je dokaz da folk pevač ne sluša lekare!
Foto: Espreso

au!

NE ODRIČE SE POROKA! Espreso paparazzo: Ovo je dokaz da folk pevač ne sluša lekare!

Ipak nije promenio navike.

Objavljeno: 17:56h

Folk pevač Nemanja Nikolić nedavno je u emisiji na RTS-u detaljno opisao kako je izgledalo kada je on pre nekoliko godina imao infakrt.

– Desilo se za volanom. To mislim da je bio januar mesec. Bilo je jako hladno. I od stana do igraonice gde je trebalo da idemo na rođendan ima nekih 700-800 metara, neka bude i kilometar i bukvalno na nekih 200-300 metara od igraonice mi se to desilo. To je jedan neopisiv bol u predelu leđa. Kao da je neko zario nešto u leđa. To je bol neki koji traje nekih 10-15 sekundi. Ja sam ih dovezao tako i samo sam rekao da izađu iz automobila i oni su su brže-bolje izašli. Kada sam otvorio vrata, ja sam ispao iz auta. Bio sam mokar, kao da je neko kofu vode polio po meni. Tada sam imao pritisak 230/168. Lekari su rekli: “Sreća, mladi ste, imate zdravo srce, sportsko srce. Ima neki ožiljak, par milimetara na srcu. Moraju da se piju lekovi dok ste živi…” I ja sam krenuo da pijem te lekove i nisam mogao da funkcionišem od tih lekova. Uspavljivali su me, usporavali su me. Čak je moja supruga na lekovima pisala dečja imena da bih ja to pio zbog njih – ispričao je Nemanja nedavno na javnom servisu.

Nemanja Nikolić
foto: Espreso

Nemanja je u istoj emisiji rekao da je nakon infarkta dobio savete od lekara da mora da ostavi cigarete i da promeni način ishrane. Mi smo Nikolića sreli na promociji folk pevača Dragana Krstića Crnog. Primetili smo da se Nemanja možda čak i ugojio, a što je najgore, nije se odrekao ni cigareta, a fotografije koje je zabeležio paparazzo portala Espreso idu u prilog našoj tvrdnji.

Nemanja je i sam priznao da je strastveni pušač i da cigarete ne može da ostavi, ali izgleda da ne može ni da smanji potrošku nikotinskih štapića, jer je ne ovoj promociji, za kratko vreme, on ispušio nekoliko cigareta.

Inače, da podsetimo da je Nemanja nedavno ispričao da mu ribolov pomaže da smanji stres u svom životu.

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

– Dosta sam na vodi i dosta sam u prirodi i nema tamo stresa. Jedino kada mi se otkači neka velika riba i onda se tada iznerviram, ali taj ribolov mi je mnogo pomogao.

Nakon infarkta Nemanja izbegava da upravlja automobilom.

– Ne vozim auto. Jednostavno ne osećam se prijatno u autu dok sam za volanom. Od tog dana ja ne vozim. Možda sam seo par puta kada baš moram, ali maksimalno izbegavam. Nema gde nisam vozio. Obišao sam celu Ameriku automobilom. Sada kada treba da pređem most sa Bežanijske kose do Brankovog mosta ma kakvi, nema govora. Ne osećam se prijatno - ispričao je Nemanja na RTS-u.

Bonus video:

10:36

Nemanja Nikolić otkrio zbog koga je promenio žanr NISAM ZNAO NIJEDNU NARODNU PESMU, SEM NJEGOVIH 11

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.