KRALJICA SKANDALOZNIH IZJAVA! Htela da vodi Evroviziju, ali i da se JEDNA ŠKOLA zove po Jovani Jeremić!
Jovana, Foto: Instagram

HIT NA INTERNETU!

KRALJICA SKANDALOZNIH IZJAVA! Htela da vodi Evroviziju, ali i da se JEDNA ŠKOLA zove po Jovani Jeremić!

Ceo Tviter bruji zbog nje, stalno je citiraju!

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić nema problem da javno iznese mišljenje makar i na svoju štetu, zbog čega je miljenica publike među TV licima, a zbog hit izjava često je glavna zvezda Tvitera i drugih društvenih mreža.

Jovanu na društvenim mrežama citiraju i hvale, prave montaže od njenih izjava, ponekad je i na meti kritika, ali i šala. Međutim, ono što je sigurno je to da njene izjave ne prolaze nezapaženo.

Ona i te kako zna da napravi lapsus, ali i da kaže nešto što danima svi prepričavaju uz komentar da im njene reči "odzvanjaju u glavi" i da "osećaju ono što ona priča".

Predstavljamo vam top 10 Jovaninih izjava koje su hit na Tviteru.

Oni danas voze šlepere, a ja sam Jovana Jeremić - rekla je Jovana u svojoj životnoj ispovesti o momcima koji su joj se podsmevali u detinjstvu.

- Neko diše vazduh, ja dišem televiziju. Mene noću guši odgovornost - rekla je jednom prilikom Jovana.

- U životu se plašim dve stvari: ulaska u školu "Sava Kerković" i da se zaljubim - rekla je Jovana, aludirajući na to da joj je škola u bolnom sećanju, jer nije izabrana za đaka generacije, što je, kako je isticala, zaslužila.

- Uf... Ja jako cenim obrazovanje. Volela bih da se škola u Ljigu zove po meni... - rekla je Jovana jednom prilikom.

1 / 7 Foto: Printscreen

- Maše se isključivo državnom diplomom, ne maše se privatnom diplomom. Ako imate državnu diplomu, mašite i vi. Meni ne smetate. Naš Pravni fakultet može da stane na crtu svetskim fakultetima - ističe često Jovana, a korisnici društvenih mreža prave šaljive foto-montaže sa ovim citatom.

- Ja sam urbani vernik, ne foliram se. Verujem na svoj način, iskreno srcem. Moja dela i moje misli su čiste, odevanje nije pokazatelj da ste pravi vernik. Poznajem te što nose suknje do poda, a aprave spletke, ogovaraju i rade loše stvari - rekla je jednom prilikom Jovana.

- Protojerej Staford i Rajko Đurđević, novinar... Sveštenici će čitati jevanđelja nad odronom - rekla je Jovana u emisiji uživo i napravila lapsus, jer je umesto titule crkvenog velikodostojnika protojereja Stavrofora navela rasu psa, a snimak je u kratkom roku postao viralan.

- Pošto ne mogu da pevam, ja bih da vodim "Evroviziju". Mislim da bih to uradila na potpuno nesvakidašnji način. To bi bio šou. Ja bih tražila da i ja izvedem tačku, nema veze što sam voditelj, da izaberem neku pesmu. Sebe zamišljam u nekom kostimu, kao Nataša Bekvalac, u bodiju, dole mrežaste čarape, sve da šljašti, neki kristali… - izjavila je ona tada i pokrenula brojne reakcije na Tviteru.

1 / 7 Foto: Instagram

- Drugari, držite gaće, Hanibal ante portas. (Hanibal je pred vratima). Budite se. Vaša najveća noćna mora se vraća. Nikad gora. Noćna mora koja ne prolazi - istakla je Jeremićeva jednom prilikom.

- Uopšte neću da se stidim toga što imam tu harizmu i što sam s***i. Što bih se ja toga stidela? Zbog nekih žena koje su isfrustrirane jer su u informativi, a ne izgledaju dobro?! Jer jedu, piju, puše, zagađuju svoja tela i duše? Neću da se stidim toga! - jedna je od Jovaninih izjava koje se prepričavaju.

Bonus video:

03:29

Jovana Jeremić: Moj muž je moj SEKSUALNI UČITELJ!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.