SVETOZAR CVETKOVIĆ POSLE RAZVODA HARA PO AMERICI: Uhvaćen u kafani i to NEĆETE VEROVATI sa kim! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

opa!

SVETOZAR CVETKOVIĆ POSLE RAZVODA HARA PO AMERICI: Uhvaćen u kafani i to NEĆETE VEROVATI sa kim! (FOTO)

Svetozar Cvetković prvi put u javnosti posle razvoda

Objavljeno:

Svetozar Cvetković (63) i Jelena Đokić (44) nedavno su stavili tačku na brak koji su sklopili 2006. godine. I dok glumica dane posle razvoda provodi u Beogradu, njen bivši suprug je spakovao kofere i otišao u Ameriku.

1 / 3 Foto: Dragana Udovičić

Nekadašnji upravnik Ateljea 212 pohvalio se na „Instagramu“ fotografijama i snimcima koji su nam dočarali kako provodi vreme u Njujorku. U društvu prijatelja i kolege Ivana Mihailovića Svetozar je posetio jednu kafanu u kojoj je, sudeći po objavama, provod bio nezaboravan.

Od 31. marta do 10. aprila Atelje 212 gostuje u Njujorku, gde će odigrati devet predstava „Balkan bordel“ u koprodukciji sa teatrima „Kendra“ iz Prištine i američkim „LaMaMa“.

Podsetimo, vest da se čuveni glumački par Svetozar Cvetković i Jelena Đokić razvode je odjeknula u javnosti, ali to nisu jedini gubici sa kojima se glumac susretao.

On je u seriji "Porodica" tumačio lik nekadašnjeg predsednika Vojislava Koštunice, ali taj period pamti još po nečemu i to ne tako prijatnom na šta se osvrnuo.

- Želeo sam da pokažem to vreme kao raspad moje porodice, dakle u najužem smislu moje porodice. Raspad nečega što smo uspostavili od detinjstva kao nešto što je jako čvrsto, a taj raspad porodice se desio isključivo iz tih razloga što je ova sredina i zemlja bila u nesrazmeri sa celim svetom. Porodica je bila porodica koja je bila sastavljena od mojih roditelja, mog brata, mene, naš četvoro u jednom času.

- Na tom mestu je jedna porodica toliko pukla i tu sam osetio da moji roditelji ne mogu da podnesu odlazak jednog njihovog sina iz kuće, tačnije mog brata, na nekoliko desetina hiljada kilometara odatle. I on i ja smo morali da nađemo načine kako da se održimo zajedno, iako na nekom ličnom planu krivim to vreme. Krivim ga lično za to što se unutar nas desilo, jer bismo mi nastavili potpuno drugačije da živimo da se sve to nije desilo. Ta zemlja bi drugačije izgledala - kazao je Svetozar za K1.

Bonus video:

00:27

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Svetozar Cvetković pozivaju sve da se VAKCINIŠU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.