OPALAAA! Na malim ekranima monahinja PRIVATNO ŽIVA VATRA: RTS-ovo lice pokazala GOLOTINJU, cepaju se i KOKTELI!
Foto: Youtube Printscreen

opa!

OPALAAA! Na malim ekranima monahinja PRIVATNO ŽIVA VATRA: RTS-ovo lice pokazala GOLOTINJU, cepaju se i KOKTELI!

Preti da postane ozbiljna konkurencija Kosjerini!

Objavljeno: 22:28h

Voditeljka Jutarnjeg programa na RTS-u, Ivana Milenković koja je pred kamerama uvek smerno obučena, prijatno je iznenadila je pratioce na mrežama fototografijom.

1 / 5 Foto: Printscreen

Ivana trenutno uživa na odmoru te neretko objavljuje fotografije i pokazuje kako uživa, a slobodno vreme iskoristila je, te je svojim fanovima postavila pitanje "Kako provesti martovsku nedelju"?

- Nije reka, ali bazen jeste. Može li da prođe - napisali su joj, a onda ih je ona obradovala odgovorom.

- I te kako, još kad otopli, pa proradi otvoreni - napisala je voditeljka uz fotografiju na kojoj pozira u bazenu.

Ivana je pozirala u plavom bikiniju ispijajući koktel, a svojim izgledom oduševila korisnike društvenih mreža.

Ivana Milenković
foto: instagram/ivanamilenkovic

Podsetimo, pre nego što je počela da vodi Jutarnji program RTS-a, Ivana je radila emisije "Sve boje života", "Studio znanja" i "Kulturni dnevnik". Kaže da je na televiziju stigla sasvim slučajno. Ivana je diplomirala arhitekturu, gde je stekla i zvanje mastera. Završila je i osnovnu i srednju muzičku školu, svira klavir i govori četiri jezika, ali ju je javni posao oduvek privlačio.

- U svet medija sam zakoračila slučajno, iako sam to oduvek potajno priželjkivala, ali nisam očekivala. Od najranijeg detinjstva sam imala različita interesovanja i još pre polaska u školu, već sa 4 godine roditeji su me vodili na časove klasičnog i modernog baleta, engleskog i francuskog jezika, glume, na različite umetničke radionice, a kada sam krenula u školu paralelno je usledila i muzička škola - rekla je Ivana za Telegraf.rs.

- Svaki slobodan trenutak provodila sam sa drugarima ispred zgrade, a najviše od svega mi se dopadalo da igram fudbal. Kada imate širok spektar interesovanja, onda nije lako da odlučite kojim ćete putem krenuti. Oduvek sam volela scenu, razišljala sam o glumi, ali nikada nisam ni pokušala da odem na prijemni - rekla je voditeljka i dodala:

- Bila sam Vukovac i u osnovnoj školi i u gimnaziji i nekako mi se činilo da se od mene očekuje da ipak upišem neki drugi fakultet. U želji da pomirim umetnost i nauku, odlučila sam da to bude arhitektura. Priznajem da mi je bilo lepo, iako pamtim mnoge neprospavane noći zbog crtanja i pravljenja maketa. Ipak, posle svega, kockice su se poklopile i završila sam na televiziji. Zanimljivo je da je baš arhitektura bila "ulaznica" za posao koji danas radim.

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.