DA LI JE MOGUĆE DA JE OVA ŽENA ZAPRAVO SESTRA JOVANA MEMEDOVIĆA? AUUUU!
Jovan Memedović, Foto: Printscreen/RTS Prikazuje

ŠOK

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVA ŽENA ZAPRAVO SESTRA JOVANA MEMEDOVIĆA? AUUUU!

Takođe, kako se navodi u biografiji voditelja na nekoliko sajtova, njegova sestra je doktor nauka

Objavljeno:

Sestra Jovana Memedovića, gotovo nikada se ne eksponira u javnosti, osim kada se bavi svojim poslom, koji je izuzetno odgovoran.

Naime, Olga Memedović starija je od svog brata Jovana, a javnost do sada nije imala prilike da je vidi.

1 / 5 Foto: Printskrin/RTS

Ipak, na njenom "Twitter" nalogu, na kojom nije naročito aktivna, ali prati svog rođenog brata, osvanula je jedina fotografija na kojoj se vidi kako Olga izgleda. Crne kose i ozbiljnog izraza lica i te kako podseća na Jovana.

Takođe, kako se navodi u biografiji voditelja na nekoliko sajtova, njegova sestra je doktor nauka, što joj i stoji u imenu na pomenutoj društvenoj mreži, a zaposlena je pri Ujedninjenim Nacijama, prenosi "Stori".

Inače, ćerka Maša stekla je zavidnu popularnost na društvenim mrežama, a njen mlađi brat Uroš se, kao i otac, trudi da o sebi ne otkriva previše. Ipak, nije nam promakla činjenica da je stasao u ozbiljnog frajera.

Pre pet godina Uroš Memedović dospeo je na stranice dnevne štampe posle incidenta u kome su ga, u blizini porodičnog doma, pretukli navijači Partizana.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/masamemedovic

Tada je bio na pragu puberteta, a nemili događaj izazvalo je to što je nosio duks protivničkog tima ‒ Crvene zvezde.

Trauma koju je doživeo potresla je celu porodicu, ali su uz mnogo ljubavi sve uspeli da prevaziđu. I, da li smo vam već rekli da je Uroš opasan frajer?

Bonus video:

00:15

JOVAN MEMEDOVIĆ SE SNIMAO U AUTOMOBILU, A SVI SU PRIMETILI JEDAN DETALJ! Voditelj napravio prekršaj u saobraćaju, a evo i koji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.