SRPSKA PEVAČICA OTIŠLA NA UTAKMICU I OSTALA BEZ ODEĆE: Jurili je POLICIJA I KONJ!
Jovana Tipšin, Foto: Printscreen

ŠOK

SRPSKA PEVAČICA OTIŠLA NA UTAKMICU I OSTALA BEZ ODEĆE: Jurili je POLICIJA I KONJ!

Pevačica je doživela iskustvo koje će zauvek pamtiti

Objavljeno:

Pevačica Jovana Tipšin ispričala je šta joj se desilo na jednoj utakmici.

- Otišla sam sa drugarima i drugaricama na utakmicu i policija na konjima kako je krenula na masu, pojurila je i nas i meni ispala cipela. Sećam se moje crne lepe cipelice koju mi je pregazio konj. Ja sam kući otišla sa jednom cipelom u rukama! Istina živa - ispričala je Jovana u emisiji "Zvezde Granda Specijal" dok su svi plakali od smeha.

Voditelj se nakon toga našalio sa pevačicom.

- Jovana, je l' to bio prvi konj u tvom životu? - dobacio je on kroz smeh, a Jovana mu je odmah odgovorila:

- Ali uspešan konj!

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/jovanatipsin

Inače, pevačice sa domaće estrade neumorno se utrkuju koja od njih će da izgleda bolje, a mnoge su od početka svoje karijere drastično promenile izgled.

Naime, Jovana Tipšin pojavila se na domaćoj muzičkoj sceni devedesetih godina, a odmah se izdvojila baladama koje su našle put do srca publike.

Na interneru se pojavila slika pevačice iz mladosti, na kojoj ona izgleda mnogo drugačije nego danas. U nastavku teksta i sami zaklučite da li se Jovana mnogo promenila od početka svoje muzičke karijere.

Podsetimo, Popularna pevačica rođena je u Beogradu 1976.godine. Početak njene karijere su obeležili hitovi “Burma od zlata” , “Sve tuđe suze” a onda je usledio hit “Ne zaboravi me” , iako Jovana pored svog raskošnog glasa pleni svojim izgledom, na ovim fotografijama možete pogledati kako je izgledala pre svih estetskih korekcija :

1 / 4 Foto: Printscreen

Jovanina slika je podsetnik na mnoge dame naše javnosti koje svoj fizički izgled pre nego što su postale popularne kriju kao zmija noge. Da li biste je prepoznali?

Bonus video:

02:45

DARA JE GLAVNA ATRAKCIJA KADA POKUPI SINA IZ ŠKOLE! Pevačica otkrila o svom odnosu sa Konstantinom: DOLAZIM PO NJEGA GT-om I SVI OSTAJU BEZ TEKSTA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.