SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ VEZANA I PRETUČENA: Jezivi snimak!
Ceca Ražnatović, Foto: Kurir

šok

SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ VEZANA I PRETUČENA: Jezivi snimak!

Snimci i fotke su naravno iz pomenute akcije

Objavljeno:

„Svi imamo neke svoje probleme, ali ne sme da postoji nijedan razlog za nasilje! Kod nas se dosta ćuti o problemu porodičnog nasilja, jer ljudi to smatraju sramotom. I jeste sramota. Ali sramota je da vas neko tuče, a da vi to trpite!“

Poznata folkerka kaže da ne zna šta bi mogao da bude razlog velikog broja slučajeva porodičnog nasilja u Srbiji, ali uverena je da svakog nasilnika treba obavezno prijaviti:- Lično, mislim da treba prijaviti nasilnika ko god da je to! Da li je to otac, sin, muž ili brat - takve stvari treba prijaviti policiji i zaustaviti ih na svaki način.

Ovo ekskluzivno poručuje pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je podržala Kurirovu akciju „Stop nasilju“ pre 5 godina.

Prema njenim rečima, veoma je važno da se javne ličnosti uključe u kampanju za sprečavanje nasilja.

- Pored nas koji radimo koliko možemo, država je ta koja najviše treba da uradi na ovom polju. To podrazumeva i pooštravanje kazni za nasilje, ne sme da postoji milost ili bilo kakvo opravdanje da se spase nasilnik. U obzir može da dođe i neko dugoročno lečenje kod psihologa ili drugog stručnog lica. Niko ne sme da trpi ničije zlostavljanja i psiho-fizičku torturu - kaže naša proslavljena pevačica i dodaje:

- Porodičnog nasilja ima svugde u svetu, ali mislim da je to mnogo učestalije u našoj zemlji. Vrlo se ružne stvari dešavaju, mnogo je porodičnog nasilja u Srbiji, pratim sve što piše u medijima. Svi kao društvo moramo da učestvujemo i da osudimo nasilje i nasilnike.

Snimci i fotke su naravno iz pomenute akcije.

Bonus video:

00:21

Ceca Ražnatović snimala ljude u avionu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.