VLAŽNA HRVATICA SE OKRENULA OTPOZADI I IZBACILA HOT ZADNJICU: Grudima zaslepljuje, Srbi PODIVLJALI, au, KAKVA JE!
Foto: Prinstcreen/Instagram

zaintrigirala

VLAŽNA HRVATICA SE OKRENULA OTPOZADI I IZBACILA HOT ZADNJICU: Grudima zaslepljuje, Srbi PODIVLJALI, au, KAKVA JE!

Na instagramu je prati više od 443.000 osoba, a ima više od 2.720 fotografija i video snimaka.

Objavljeno: 11:26h

Popularna starleta Nives Celzijus poznata je po svojim vrlo provokativnim fotografijama na Instagramu, a sada je objavila fotografiju na kojoj je u minijaturnom kupaćem kostimu.

- U meni leto je - kratko je napisala Nives.

1 / 6 Foto: Prinstcreen/Instagram

Ispod fotografije nizali su se brojni komentari, a neki od njih su "Top", "Wow", "Atomska bomba", "Ova pozadina je toliko opasno dobra da zahteva oružani list".

Na instagramu je prati više od 443.000 osoba, a ima više od 2.720 fotografija i videosnimaka.

Inače, Nives Celzijus (41) svojevremeno je otkrila da su se njeni roditelji, majka Mira i otac Spaso, razveli pre nego što se ona rodila.

Njen otac je saznao da ima ćerku kad je Nives imala godinu i po dana.

U svojoj autobiografiji "Gola istina" optužila je oca da ju je seksualno uznemiravao kao desetogodišnju devojčicu. Tvrdi da ju je već tada svojim prijateljima predstavljao kao svoju ljubavnicu. Sa ocem se tokom odrastanja tek ponekad sastajala jer ga je, priznala je, prezirala.

Njen otac s druge strane tvrdi da se nakon jedne svađe s Nivesinom majkom povukao i da ih nije viđao nekoliko godina. Javio se kada je video Nives u jednoj televizijskoj reklami. Zamerao je njenoj majci što je od malih nogu priprema za starletu, i tvrdio da Nives kao dete u rukama nikad nije imala slikovnicu nego modne časopise, a sa 13 godina je šetala našminkana, u kratkim suknjama i štiklama.

Za navode u njenoj knjizi je tužio za klevetu i dobio parnicu, a sud je odlučio da Nives mora da plati 40 prosečnih hrvatskih dnevnica kazne.

Nives je sebe u knjizi oposala kao emotivnu osobu koja je kao devojka radila kao mankenka i foto model i da se za Plejboj slikala "ocu u inat".

Očevo zlostavljanje majci je otkrila tek kada je odrasla. Nives više nije u kontaktu s njim, niti je zanima šta se s njim događa. Okušala se i kao pevačica, voditeljka, a pre nekoliko godine je igrala i u jednoj hrvatskoj seriji.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/nivescelsius

Bonus video:

00:33

NIVES CELZIJUS KAO OD MAJKE ROĐENA! GRUDI JOJ KIPE, A MEĐUNOŽJE ISTETOVIRANO! VRUĆ SNIMAK

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.