ONA JE SKANDAL MAJSTOR, ali ovo je PREVIŠE! Pevačica došla SKROZ GOLA u emisiju Sanje Marinković! Morali da je OBLAČE!
Foto: Printscreen/Youtube/RTV Pink Official

da li je moguće?!

ONA JE SKANDAL MAJSTOR, ali ovo je PREVIŠE! Pevačica došla SKROZ GOLA u emisiju Sanje Marinković! Morali da je OBLAČE!

Pevačica je na snimanje došla naga od struka nadole, zbog čega su organizatori morali da reaguju i da joj daju nešto da obuče
Objavljeno:

Pevačica koja je našu zemlju predstavljala na Evroviziji 1991. godine i koja iza sebe ima brojne hitove poput "Brazil" i "Hajde da uzmemo neki dobar auto", Bebi Dol, nedavno je iznenadila sve kada se gostujući u emisiji "Magazin In" Sanje Marinković, pojavila sa krvavim kolenima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Međutim, tu skandalima kada je reč o ovoj pevačici, nije kraj!

Poznato je da je Bebi Dol veoma ekscentrična kada je oblačenje u pitanju, ali niko nije ni slutio da će se na snimanju ove emisije pojaviti gola!

Novi srpski rijaliti je ludilo! 30 riba i 1 tip: Svi muškarci će ga obožavati, ali devojke... A neki će odlepiti i od voditelja!

Naime, pevačica je na snimanje došla obučena u nešto poput kimonoa, koji joj je pokrivao torzo, dok je od struka nadole bila kao od majke rođena.

foto: Printscreen

Ono što je prisutne još više začudilo, jeste to što se Bebi ponašala kao da je sve u najboljem redu.

Zbog čega je pevačica ovo uradila, i dalje je nepoznato, ali je sasvim sigurno da je ovakvim ponašanjem ostavila javnost u šoku.

U snimku čitave emisije se ni ne nazire da je Bebi Dol naga, te da ispod marame nema ništa, pa je izvesno da su organizatori i voditeljka Sanja Marinković učinili sve da pevačica ne bude ismejana.

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.