OVA ATRAKTIVNA PLAVUŠA JE ŽENA KOMIČARA ZORANA KESIĆA: Retko se pojavljuje u javnosti, ko bi rekao da je njegova!
Foto: Dragan Kadić

otkriveno

OVA ATRAKTIVNA PLAVUŠA JE ŽENA KOMIČARA ZORANA KESIĆA: Retko se pojavljuje u javnosti, ko bi rekao da je njegova!

Svi prisutni nisu krili oduševljenje što vide Ivanu i Zorana zajedno.

Objavljeno:

Voditelja Zorana Kesića, veoma retko možemo videti u javnosti sa suprugom Ivanom, te mnogi ne znaju kako ona izgleda. Ovaj bračni par se pojavio na nedavno održanoj premijeri filma "Nebesa", Srđana Dragojevića, te su prisutni bili oduševljeni lepotom Ivane Majstorović Kesić, koja je inače kostimografkinja.

S obzirom na to da Ivana nije javna ličnost, ona ne voli da se eksponira, te tako i privatni život s voditeljem čuva daleko od javnosti.

1 / 5 Foto: Promo

Iako je nenametljive pojave, supruga Zorana Kesića je svojom prirodnom lepotom i te kako privukla veliku pažnju prisutnih na crvenom tepihu svojevremeno na premijeri filma „Nebesa“ u Kombank dvorani.

Blistala je u svedenoj crnoj kombinaciji i bila je usklađena sa suprugom, a oboje su bili vidno raspoloženi.

1 / 3 Foto: © ATA Images

Svi prisutni nisu krili oduševljenje što vide Ivanu i Zorana zajedno, a roditelji sinova Andreja i Vanje još jednom su svojom energijom pokazali zbog čega su moćan par.

Ivana i Zoran su inače u braku već osam godina, a pre toga su bili u dugogodišnjoj vezi. Neposredno pred venčanje popularni voditelj izjavio je šta ga jedino brine.

„To će više biti žurka. Pozvaćemo samo najbliže prijatelje i rodbinu i odlično ćemo se zabaviti. Naši gosti će biti samo ljudi s kojima smo u kontaktu. Iskreno, više me brine kako će moja buduća supruga rešiti problem oko prezimena… Majstorović Kesić mi zvuči kao prezime za neku spisateljicu“, rekao je svojevremeno duhoviti voditelj.

Zoran Kesić
foto: Dragan Kadić

Bonus video:

10:18

KURIR TELEVIZIJA SLAVI PRVI ROĐENDAN! Zoran Mihailović i Bojana Kesić: Bila je velika odgovornost! Ostaćemo televizija sa STAVOM

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.