EVO OD ČEGA JE PREMINUO POZNATI MUZIČAR U 50. GODINI!
Foto: Profimedia

OTKRIVENO

EVO OD ČEGA JE PREMINUO POZNATI MUZIČAR U 50. GODINI!

Mediji su takođe objavili da je bubnjar pronađen mrtav u svojoj sobi u hotelu.

Objavljeno:

Bubnjar Fu Fajters Tejlor Hokins imao je 10 psihoaktivnih supstanci u svom telu u trenutku smrti, uključujući opijate, saopštile su u subotu kolumbijske vlasti. Bubnjar poznatog američkog benda pronađen je mrtav u petak u 50. godini u hotelskoj sobi u Bogoti, gde je bend trebalo da nastupi iste večeri.

„Toksikološka analiza je do sada otkrila deset supstanci u telu Tejlora Hokinsa, uključujući opijate, antidepresive, anksiolitike i marihuanu“, saopštile su kolumbijske vlasti. Kancelarija kolumbijskog državnog tužioca nije zvanično objavila uzrok smrti, ali lokalni mediji, pozivajući se na izvore bliske istrazi, navode da se radi o predoziranju heroinom i kombinaciji antidepresiva i benzodiazepina.

Mediji su takođe objavili da je bubnjar pronađen mrtav u svojoj sobi u hotelu u severnom delu Bogote nakon što je pozvao recepciju i požalio se na bolove u grudima. Međutim, Hitna pomoć ga je zatekla bez znakova života.

Hokins je u prošlosti imao problema sa zavisnošću od droga i jedva je preživeo predoziranje pre 20 godina. Grupu Foo Fighters je 1994. godine osnovao Dejv Grol, bubnjar Nirvane. Bend je objavio 10 studijskih albuma sa brojnim hit singlovima poput "Everlong", "Times Like These" i "Learn To Fli". Osvojili su 12 Gremija i prošle godine su primljeni u Rokenrol kuću slavnih. Hokins je njihov član od 1997. godine, a prethodno je igrao sa Alanis Moriset.

Tejlor Hokins
foto: Printscreen

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.