NAPADNUTA SANJA MARINKOVIĆ!
Foto: Ana Paunković

šok

NAPADNUTA SANJA MARINKOVIĆ!

"Sanja ti si strašna, ta tvoja neprijatna faca i pitanja koja postavljaš, šta reći osim dno dna".

Objavljeno:

Gošće emisije "Magazin IN" juče su bile aktuelne zadrugarke Anđela Đuričić, Dalila Dragojević, Aleksandra Nikolić, Sandra Rešić i Viktorija Mitrović, a na društvenim mrežama lavinu komentara izazvalo je ponašanje voditeljke Sanje Marinković.

Sanja se, naime, u jednom trenutku dotakla ljubavnog života Anđele Đuričić, koja je u rijalitiju imala vezu sa Matejom Matijevićem.

1 / 5 Foto: Printscreen Magazin In

Voditeljka je pitala Anđelu da li je pokušala da se muva sa nekim drugim pored Mateje kako bi mu udarila čežnju, a onda je usledio šok za druge gošće.

- Ja ne mogu da pogledam nekog drugog dok sam zaljubljena u njega, ja bih najviše volela iz inata da popijem kafu sa Markom, flertujem, ali ne ide mi - rekla je Anđela.

Sanja je potom uvredila Viktoriju Mitrović i Aleksandru Nikolić, koje su javno priznale svoju prošlost pred kamerama rijalitija. Voditeljka je bila veoma oštra prema gošćama, zbog čega su odmah počeli da se nižu komentari.

- Ma, ne vredi kada nisi Viktorijin ili Aleks mentalni sklop. Ispade lakše ovim animir damama, a ne tebi. One se poigravaju kako im se sviđa - rekla je Sanja, a Anđela se zbunila i dodala:

- Pa, ne znam...

Aleksandra Nikolić se tada uhvatila za glavu i počela da se smeje, dok se Viktorija samo osmehnula na ove konstatacije.

"Sanja ti si strašna, ta tvoja neprijatna faca i pitanja koja postavljaš, šta reći osim dno dna", "Sanja SRAM TE BILO! Vređaš goste, a ništa nisi bolja od njih!", bili su samo neki od komentara gledalaca na Jutjubu.

Sanja Marinković
foto: Printscreen Magazin In

Bonus video:

00:23

SANJA MARINKOVIĆ SPOMENULA VESNU DEDIĆ! Nakon svađe i raspada prijateljstva ŠOKIRALA SVE IZJAVOM!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.