SVI SE PITAJU ŠTA SE DESILO SA DEČKOM IZ CECINOG SPOTA: Posle OVOGA više se nikad nije vratio u Srbiju!
Đorđe Duvnjak i Ceca, Foto: Printscreen

ko se seća?

SVI SE PITAJU ŠTA SE DESILO SA DEČKOM IZ CECINOG SPOTA: Posle OVOGA više se nikad nije vratio u Srbiju!

Sve su žene ludele za njim!

Objavljeno:

Spot za pesmu "Idi dok si mlad" objavljen je pre 21 godinu, i tada je izazvao burne reakcije. Dame i danas pamte zgodnog drvoseču kojeg je u spotu igrao Đorđe Duvnjak.

1 / 5 Foto: Printscreen/jutjub

Đorđe je imao 23 godine kada se pojavio u ovom spotu, i tada je bio jedan od naših najuspešnijih manekena. Igrao je drvoseču kog Ceca nalazi u šumi i dovodi u veliki grad, tada mu se život menja iz korena.

On se početkom 2000. godine seli iz Beograda u Australiju, tamo zasniva porodicu i više se nikada nije vratio u Srbiju. Danas ga verovatno niko ne bi prepoznao.

Ovako je Ceca ispričala kako je izgledao susret sa Đorđem.

1 / 3 Foto: Printscreen

- Bila sam u Australiji na koncertu i baš dok sam pevala "Idi dok si mlad" učinilo mi se da prepoznajem jednog čoveka iz prvog reda u publici. Nikako nisam mogla da se koncentrišem, non-stop sam pokušavala da se setim ko je to tačno. Nisam uspela da se prisetim, a onda mi posle nastupa iza leđa prilazi Đole i podseti me da smo radili zajedno. Nikako nisam mogla da mu upamtim lik iako smo ostali u kontaktu, ali drago mi je što smo se sreli. NJemu i njegovoj supruzi super ide u Australiji - ispričala je Ceca.

Đorđe nije jedini atraktivni maneken koji se vinuo među zvezde nakon pojavljivanja u Cecinom spotu.

Sve je počelo davne 1993. godine filmskom pričom koja je ekranizovana za pesmu “Kukavica”. Glavni junak bio je maneken Goran Andrejić. Goran danas živi porodičnim životom i bavi se poslom koji nije vezan za medije.

Goran Andrejić
foto: Print Screen Youtube/Ceca

Bane Erčić glumio je 1994. u spotu “Znam”. On i danas živi u Beogradu i radi kao profesionalni fizioterapeut. U manekenske vode, kao i sve mladiće iz Cecinih spotova, uveo ga je reditelj i poznati fotograf Dejan Milićević.

Bane Erčić
foto: Printscreen Instagram

Nikola Pavlović, pevač i ugostitelj, glumio je zgodnog rok gitaristu u numeri “Ljubav fatalna”. Oženjen je i ima dete.

Nikola Pavlović
foto: Printscreen Youtube

Bojan Milošević devedesetih bio je angažovan u brojnim spotovima i džinglovima, ali je zapaženo pojavljivanje imao u Cecinoj pesmi “Neodoljiv, neumoljiv”. Bojan je dugačku kosu danas zamenio kratkom, a na društvenim mrežama važi za jednog od najstilizovanijih muškaraca koga često možemo videti na svetskim destinacijima u društvu poznatih faca.

bojan milošević
foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

00:12

Ceca otišla na podmlađivanje

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.