SKANDAL U EMISIJI! Voditeljka postavila pitanje našoj FOLK PEVAČICI, a ona se ŽESTOKO UVREDILA! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram/srbija_showbizz

HAOS

SKANDAL U EMISIJI! Voditeljka postavila pitanje našoj FOLK PEVAČICI, a ona se ŽESTOKO UVREDILA! (VIDEO)

Usledio je žestok odgovor

Objavljeno:

Pevačica Mina Kostić uvredila se u emisiji uživo zbog pitanja voditeljke o ljubavnom životu njene ćerke sa 13 godina, te istakla da smatra da dete u tom uzrastu ne treba da bude prisno sa dečacima.

Iako je voditeljka insistirala govoreći da današnje generacije drugačije razmišljaju, Mina je ostala pri svom stavu i bila isključiva po tom pitanju.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/srbija_showbizz

- Majo, ja stvarno mislim da nije u redu. Moje dete ima 13 godina i izgleda zrelije, ali baš je devojčica, čak nema ni simpatiju, ona ništa ne krije od mene", bila je ozbiljna Mina govoreći da u tim godinama nema mesta za takve stvari.

- Uvredljivo je zato što... 'ajde da je ona devojka, ali ona je ona ipak dete! Ona ima svojih 13 godina, ide u školu, čak ni nema simpatiju! Mislim da je preterano sa 13 godina imati partnera, mislim da je mnogo, mnogo rano. Naravno da treba da se desi i to, ali je rano", rekla je Mina, a voditeljka se nadovezala konstatacijom da vidi da će Mina biti stroga kada dođe vreme za to.

- Nisam ja stroga, ali tako sam ja vaspitana i tako vaspitavam svoje dete. Treba da što duže uživa u svom detinjstvu i da bude dete i da nikada ne izgubi to dete u sebi, kao što ga nisam ni ja izgubila", obrazložila je pevačica u emisiji Grand magazin.

Bonus video:

00:54

SA 25 SU MI REKLI DA NE MOGU DA IMAM DECU! Mina Kostić prvi put progovorila o ČUDU! BOG MI JE USLIŠIO MOLITVE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.