"VIŠE JE MITAR NEGO ŠTO JE DRAGANA": Na internetu osvanula Modelsice u FRAPANTONOM izdanju, ŠTA JE SAD OVO?! FOTO
Foto: Instagram printscreen/dragana_mitar

ŠOK!

"VIŠE JE MITAR NEGO ŠTO JE DRAGANA": Na internetu osvanula Modelsice u FRAPANTONOM izdanju, ŠTA JE SAD OVO?! FOTO

Mreže se usijale od komentara!

Objavljeno: 08:29h

Bivša zadrugarka Dragana Mitar slovi za jednu od lepših devojaka u Srbiji, i ako za mnoge nije morala da se podvrgava estetskim operacijama ona je na sebi ipak imala nekoliko.

Svakodnevno na svom instagramu objavljuje razne fotografije na koje mnogi pripadnici muškog a bogami i ženskog dela populacije ne mogu ostati ravnodušni.

Nizala su se provokativna izdanja sa full šminkom i garderobom, sa gaćama i bez gaća ali fotografija koja je podigla najveću moguću buru isplivala je sada.

Dragana Mitar
foto: Instagram

Naime, na jednoj stranici na Instagramu pojavila se Draganina slika u prirodnom izdanju, što je kod mnogih izazvalo nevericu i komentarima nije bilo kraja.

"Šta je ovo", "Više Mitar, nego Dragana", "Levo Mitar, desno Dragana", "Sa i bez filtera", "Užas", "Šta je ovo ljudi moji? Auu" - nizali su se komentari.

Podsetimo, Dragana Mitar, bivša rijaliti učesnica i modelsica, smuvala je Marka Guzijana koji je nedavno izašao iz pritvora.

Mitrova je tada objavila nekoliko fotografija na društvene mreže sa opasnim momkom, a potom i video kako se ljube i sedi mu u krilu. Mnogi nisu ni pretpostavili o kome se radi, a Kurir je došao do informacija o Draganinom novom momku.

Naime, Marko Guzijan, zvani Mali Cuner, mladi je sin Jovana Guzijana Cunera koga je ubio "zemunski klan" pre 20 godina.

Bonus video:

00:05

DRAGANA MITAR PONOVO OTIŠLA POD NOŽ! Oglasila se i otkrila: Odlučila sam se za novu INTERVENCIJU! Nisam bila zadovoljna prvi put!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.