"TA PRIČA ME SLOMILA": Ivan Gavrilović raskinuo sa Milijanom pa našao utočište u bivšoj ženi!
Foto: Instagram

povratak!

"TA PRIČA ME SLOMILA": Ivan Gavrilović raskinuo sa Milijanom pa našao utočište u bivšoj ženi!

Denser Ivan Gavrilović kaže da mu je supruga Marina oprostila prevaru sa nekoliko decenija mlađom Milijanom Bogdanović, prenose domaći mediji.

Objavljeno:

Nakon razlaza sa Milijanom, Ivan se vratio kući svojoj bivšoj ženi, a sada otkrio da joj uopšte nije bilo lako "da pređe preko javne prevare", navode dalje domaći mediji.

- Nije joj bilo lako. Ja verujem mnogo u Boga. Ona nije ni odlazila, pravo da ti kažem. Ona je bila u kući sa decom. Problemi koji su bili još su tu, ne možemo da vratimo točak unazad, ali važno je da se život nastavi, pozitivno samo, glava gore. Svašta se dešava u životu, sad lepo funkcionišemo. Još uvek je to sveže. Shvatite me - rekao je Gavrilović.

1 / 7 Foto: Sonja Spasić

Kako je otkrio, zbog greške se kaje, ali mu je najviše žao što je uopšte ušao u rijaliti i to, kako tvrdi, ne svojom voljom, već je bio uslovljen.

- Da, kajem se što sam uopšte ulazio u taj rijaliti. Ta priča me slomila. Ispostavilo se da može da bude kobno po privatni život. Ne postoje pare koje mogu da zamene slobodu. Ja sam bio uslovljen, jer sam imao kaznu od 100.000 evra, blokadu, i šta ću, morao sam da uđem. Nikada ne bih ni ulazio, ali, eto, moralo je da se desi - ispričao je za "Kurir" i dodao:

Ivan Gavrilović
foto: Sonja Spasić

- Taj rijaliti je nešto najgore što postoji. Ti unutra nisi ono što bi trebalo da budeš napolju. Ljudi masovno ulaze zarad para, jer je izvor prihoda.

Gavrilović je otkrio da je bio veliki protivnik prevara, ali da mu se kao nekome ko je najviše osuđivao te muškarce, ovo vratilo kao bumerang.

- Bio sam protiv toga. Znaš ti kako sam ja to osuđivao, uh, bio sam bezobrazan. Mojim drugarima koje jure te klinke spočitavao sam, svađao se s njima, eto, vidiš kako je to kad ti nekome sudiš, pa dođeš u istu situaciju, zato ne treba nikoga nikoga da osuđujem. Više mi se to nikad neće desiti, da me neko ubije, ne bih - rekao je denser, za pomenuti portal.

Bonus video:

07:23

Ivan Gavrilović: Mi smo začetnici turbo folka

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.