NAŠ FOLK PEVAČ DOŽIVEO NESREĆU: Nakon TEŠKOG UDESA ponovo POZVAO POMOĆ!
Foto: Dado Đilas

AUUUU!

NAŠ FOLK PEVAČ DOŽIVEO NESREĆU: Nakon TEŠKOG UDESA ponovo POZVAO POMOĆ!

On je početkom ove godine ponovo polagao vožnju.

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić imao je stravičnu saobraćajnu nesreću 23. oktobra 2018. godine, u kojoj je sleteo sa puta, automobil se nekoliko puta prevrnuo i završio na krovu.

1 / 5 Foto: PRINTSCREEN/AMIDŽI ŠOU

Kako mu je usled brojnih saobraćajnih prekršaja vozačka dozvola bila oduzeta, on je početkom ove godine ponovo polagao vožnju.

- Ja sam položio. Šipak! Konačno. Vozim auto, a dozvola mi je u kolima. Ranije sam se krio, sad se više ne krijem. Za ovo sam zaslužan ja jer mi je muka da me više prozivaju za gluposti. Zašto i ja ne bih položio vožnju kao i svi drugi? Poštujem zakon, ali nisam najgori - pričao je pevač.

On je sada doživeo peh na putu kada mu se felna iskrivila i pocepala gumu, odnosno obe prednje gume su mu se izbušile. Pavač je bio prinuđen da momentalno zaustavi vozilo i pozove pomoć.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram/darkolazicofficial

Lazić je pozvao prijatelja koji ga je odšlepao, te se ova nezgoda sa bušnim gumama, na sreću, završila bez većih posledica.

Nema sumnje da Darko Lazić sada vodi više računa kada je saobraćaj u pitanju, a sada mu samo preostaje da svog četvoročkaša ponovo dotera i osposobi za vožnju.

Bonus video:

02:14

Lapsus godine! Darko Lazić o odnosu sa Barbarom! Sve o vezi, venčanju i njihovim odnosima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.