KARLEUŠI NAVODNO STIGAO POZIV: Hitno mora u TUŽILAŠTVO, biće SASLUŠANA?
Jelena Karleuša, Foto: © ATA Images

šok

KARLEUŠI NAVODNO STIGAO POZIV: Hitno mora u TUŽILAŠTVO, biće SASLUŠANA?

Isplivali određeni navodi

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša, kako saznaju određeni mediji, sutra bi trebalo da bude saslušana povodom navodne prijave koju je podnela protiv muža Duška Tošića.

Karleuši je, saznaje jedan mediji, Prvo osnovno javno tužilaštvo uputilo poziv da se izjasni o svojstvu oštećene, te da da iskaz o tome šta se tačno 7. januara dogodilo u njenom porodičnom domu, kada je supruga Duška Tošića prijavila za nasilje u porodici.

Duško je inače, kako je ranije pisano, istog dana bio na saslušanju, a tad je za medije rekao da je istina da se poznati par posvađao, ali da navodi o nasilju nisu istiniti.

1 / 4 Foto: © ATA Images

- Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin, ma gde bio i šta god radio. Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo - rekao je Tošić tada.

Pop pevačica Jelena Karleuša i modni kreator Darko Kostić tokom prošle decenije bili su nerazdvojni prijatelji i poslovni saradnici.

Inače, modni kreator je bio suđen zbog navodnog seksualnog uznemiravanja maloletnika i korišćenja psihoaktivnih supstanci, tako da je letos osuđen i na godinu dana kućnog zatvora uz elektronsko praćenje.

Kostić se neretko oglasi na svojim društvenim mrežama, a jučerašnjom objavom je mnogo zaintrigirao i iznenadio. Naime, on je "osvežio" uspomenu sa svadbe Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošica, održane u junu 2008. godine. On je tada bio kum poznate pevačice, ali su nakon toga stavili tačku na svoj prijateljski odnos.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Na fotografiji se jasno vidi koliko je Karleuša tada bila srećna i ispunjena, inače u drugom stanju, a njen bivši prijatelj se nalazi odmah pored njih. Poznato je da su mladenci napravili nezaboravno veče i slavlje i da se o njihovoj svadbi pričalo i godinama nakon iste.

- Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki - govorila je pevačica svojevremeno.

Bonus video:

01:07

Karleuša se pojavila u nikad ekstravagantnijem izdanju SVI JOJ GLEDALI U GRUDI

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.