SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA DOBIJA ŠOK EPILOG: Saslušan i bivši verenik Andreane Čekić, umešan i ON?!
Foto: Damir Dervišagić

nastavlja se

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA DOBIJA ŠOK EPILOG: Saslušan i bivši verenik Andreane Čekić, umešan i ON?!

- Njen bivši verenik je kumovao celom tom slučaju sa uzimanjem novca Emiru i Laziću. Sve je to njegovo maslo.

Objavljeno: 14:35h

Andreana Ćekić se ponovo našla u centru skandala nakon što je Emir Đulović, koji je sa Andreanom otpevao hit "Cipele", presnimio pesmu sa Aleksandrom Bursać.

Andreana je tom prilikom rekla kako ona nije uzela ni dinara, ali je za pomenuti list odlučio da progovori izvor koji je dobro obavešten o celom slučaju. Ispostavilo se da Čekićeva ništa nije uradila sama, već da je u sve navodno bio upleten njen tadašnji emotivni partner, Marko Milošević:

1 / 5 Foto: Premijera printscreen

- Njen bivši verenik je kumovao celom tom slučaju sa uzimanjem novca Emiru i Laziću. Sve je to njegovo maslo. On je organizovao podizanje novca od Jutjuba a znao je da novac treba da ide na drugu stranu. Na još nekoliko strana je zakuvao. On je posvadjao Andreanu i sa Anom Sević itd - rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Ovim povodom, kontaktiran je Lazić, koji je detaljnije objasnio o čemu se radi:

- Pevačica Andreana Čekić je bila samo gost na pesmi “Cipele” koju sam komponovao, te za istu organizovao i finansirao aranžman i spot. Kompletna vlasnička struktura tog projekta pripada meni što me čini stoprocentnim vlasnikom fonograma. Ta pesma je na svim digitalnim platformama ostvarila veliku zaradu koja je uzeta bez moje dozvole što se smatra krivičnim delom - započeo je on.

Andreana Čekić
foto: Damir Dervišagić

Da li je istina da ste tužili Grand?

- Sa Grandom imam fantastičnu saradnju. Saša Popović i Goran Šljivić su od početka upoznati sa celim slučajem. Nikada nisam tužio Grand. Pa sama premijera move verzije “Cipela” je bila baš kod Vesne Milanović u emisiji - istakao je on.

U celom slučaju, odjednom se pominje i Andreanin tadašnji verenik. Zašto je on bitan u celoj priči?

- Ja sam tog dečka video par puta u životu. Sigurno je da će biti saslušan dok traje istraga jer se u celom slučaju pominje i neka firma koja je u njegovom vlasništvu - bio je kratak Lazić.

Ovom slučaju se po svemu sudeći ne naslućuje kraj, a šta je istina, očigledno je da će morati da se dokaže na sudu.

Podsetimo, Andreana je u emisiji "Amidži šou" izjavila da joj je žao što je Saša Lazić, kompozitor pesme, odlučio da postane "takav čovek", presnimi pesmu sa drugom pevačicom, i tuži je zbog toga što mu nije dala novac od pregleda na Jutjubu.

Andreana Čekić
foto: Dragana Udovičić

Bonus video:

00:11

MOLIM FANATIKE DA PRESTANU DA MI PIŠU NA KUĆNU ADRESU: Mina Vrbaški JAVNO SPALILA pismo u kome se pominje Car

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.