Sekretarica Tea iz "Igre sudbine" ulovljena NERVOZNA NA ULICI: Koga je glumica čekala ispred crkve? (FOTO)
Foto: Espreso

paparazzo!

Sekretarica Tea iz "Igre sudbine" ulovljena NERVOZNA NA ULICI: Koga je glumica čekala ispred crkve? (FOTO)

Espreso paparazzo je ulovio atraktivnu glumicu.

Objavljeno:

Proteklih dana glumica Tanja Pavlović je posvećena snimanju novih epizoda popularne serije "Igra sudbine". Upravo ovu glumicu ulovio je paparazzo našeg portala.

Naime, Tanju smo primetili kako čeka nekoga ispred jednog pravoslavnog hrama na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Ona je više od pola sata nekoga nervozno čekala na parkingu.

1 / 3 Foto: Espreso

A u jednom trenutku je izgubila strpljenje i pozvala je taksi kojim je nekoliko minuta kasnije otišla s ove lokacije. Ova glumica u proteklom periodu inače redovno trenira u teretani, a sada smo imali prilike da se uverimo da je već postigla određene rezultate jer je očigledno da je za kratko vreme izgubila nekoliko kilograma.

Inače, da podsetimo, Tanja je u vezi sa kasting direktorom pomenute serije Markom Jovičićem, koji takođe glumi u ovoj seriji.

– Uplivala sam sasvim neplanirano u glumačke vode, što bi se reklo "igrom sudbine". Oduvek sam volela da budem ispred objektiva i kamere. Radila sam razne reklame i modeling mi je bio dodatni posao. Uvek su me privlačila kreativna zanimanja i volim da se bavim nečim što svakodnevno donosi nove izazove. Zato je gluma nešto u čemu sam se pronašla i što me čini srećnom - rekla je Tanja nedavno u intervjuu za Espreso kada smo je pitali otkud uopšte ona u glumačkim vodama, pošto pre nije bila glumica.

Interesantno je da je Tanju Marko zaprosio pored slona, ali bukvalno. Pogledajte kako je ta prosidba izgledala!

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.