DVE GODINE OD SESTRINE PROSIDBE I ONA IZGOVORILA "DA"! Nastupile promene u životu Ramovića, Džejla SIJA OD SREĆE!
Foto: Printscreen Instagram

opa

DVE GODINE OD SESTRINE PROSIDBE I ONA IZGOVORILA "DA"! Nastupile promene u životu Ramovića, Džejla SIJA OD SREĆE!

Kakav je tek prstne dobila!

Objavljeno: 12:20h

Emotivni život Džejle Ramović prava je enigma, ipak tu i tamo ponešto se o pevačici, njenim izborima, ukućanima i postupcima sazna

Otkako se pojavila na estradnom nebu emotivni život Džejle Ramović prava je zagonetka za medije. Mlada pevačica vešto od javnosti skriva svoju intimu, a kada se povede priča o ljubavi gotovo uvek na pitanje da li je zaljubljena daje negativan odgovor. Da li je to baš tako ili ona samo ne voli da se o njenim emotivnim izborima govori ne možemo sa sigurnošću da znamo, ono što možemo da tvrdimo je da se po tom pitanju dosta razlikuje od svoje dve sestre.

Džejla Ramović
foto: Instagram

Šejla i Lejla na “Instagramu” vrlo su otvorene sa pratiocima, tako je 2020. godine Lejla objavila da je verena za Dina Joldića na 1970 m nadmorske visine u planini Čvrsnica, i to pred svedocima koji su činili njihovi prijatelji porodica.

Na sličan način nedavno je verena i starija sestra Džejle Ramović Šejla. Sudbonosno da njen izabranik Edin Šeko postavio joj je tokom skijanja na Jahorini na jednom od snežnih vrhova.

Šejla je u početku bila u šoku, nije to očekivala. A potom je fotografije događaja podelila sa pratiocima na “Instagramu” uz komenatar.

Šejla Ramović
foto: instagram/printscreen

- Spremni. Hvala svima na lepim željama.

Emotivni život Džejle Ramović možda nije uzbudljiv koliko je kod njenih sestara, ipak najmlađa članica porodice Ramović ne krije da je oduševljena što su Šejla i Lejla pronašle srodne duše i što će uskoro stati na ludi kamen.

1 / 10 Foto: Instagram

Bonus video:

00:30

Ovde se krije i uživa Džejla

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.