PREMINUO MUŽ NAŠE FOLK PEVAČICE I SVE ZAVIO U CRNO: Ovo je bio VELIKI UDARAC za nju!
Foto: Printscreen Instagram/milena__plavsic_official

TUGA

PREMINUO MUŽ NAŠE FOLK PEVAČICE I SVE ZAVIO U CRNO: Ovo je bio VELIKI UDARAC za nju!

Pevačici nije lako...

Objavljeno: 23:16h

Milena Plavšić je srpska pevačica narodne muzike, tekstopisac i kompozitor. Ima status istaknutog umetnika u Srbiji.

Milena je dva puta bila u braku. Nema dece. Udala se veoma mlada, ali se brzo i razvela od svog prvog supruga. Sa drugim suprugom je živela srećno do kraja njegovog života.

Naime, tokom devedesetih godina, nju su zadesile brojne tragedije. Ona je o tome retko govorila jer joj je, kako kaže, previše bolno.

“To je za mene veoma bolno i teško… Najpre 1989. godine u saobraćajnoj nesreći poginio mi je sestrić, sin moje sestre. Potom je dve godine kasnije moj rođeni brat tragično nastradao. Pregazio ga kamion u ulici gde je živeo, takoreći ispred kuće. Nisam stigla ni da se oporavim od tog šoka i bola, a već sledeće godine 1992, 40 dana pre nego što je trebalo da obeležimo godišnjicu bratu, ubijen je njegov sin od 15 godina i to na istom mestu gde je poginuo i moj brat. Ubio ga ja školski drug, druge nacionalnosti. Tada je rat u Bosni već buktao, međuetnički odnosi su bili vrlo napeti. Sud je u presudi zaključio da je to bila dečija igra i da niko nije kriv. Bratu dajem godišnjicu, bratancu četrdesetodnevni pomen u isti dan”, rekla je pevačica za medije.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

- Nažalost, moj suprug Duško izgubio životnu bitku! Jako mi je teško i u ovom trenutku nisam u mogućnosti da više pričam o tome, molim vas za razumevanje. Ovo je veliki udarac za mene - rekla nam je Plavšićeva

Milenin muž se neko vreme borio protiv kancera jetre, a ona je na sve načine pokušavala da mu pomogne u lečenju.

Milena je rekla da je njen suprug na početku korona virusa bio u Njemačkoj gde je završavao papire za penzionisanje, kako bi se vratio u Srbiju. Jedno vreme nije mogao da dolazi zbog zatvorenih granica, a kada je došao otkrio je da boluje od karcinoma jetre. Krenuo je sa lečenjem, ali već tri meseca posle bio je mrtav. Milena svaki dan ide na groblje u Beogradu i pali sveće za pokoj duše svog supruga.

Bonus video:

06:54

Milena Lazarević Popović o tajni Merime Njegomir

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.