RADA MANOJLOVIĆ SE*SUALNO NAPADNUTA! (VIDEO)
Rada Manojlović, Foto: Vladimir Sporčić

šok

RADA MANOJLOVIĆ SE*SUALNO NAPADNUTA! (VIDEO)

Poslednje istraživanje Autonomnog ženskog centra, pokazuje da je gotovo osam od deset mladih u Srbiji doživelo neki vid seksualnog uznemiravanja

Objavljeno:

Na ulici, poslu, prodavnici, internetu, u školi - ljudi svakodnevno i svuda doživljavaju seksualno uznemiravanje. Često nisu ni svesni da su njegove žrtve.

Ono kada vam je neko na ulici dobacio - „Lutko", kada vas je neko uštinuo u školi, kada vam je neko nepoznat namignuo - tada ste bili žrtva. Žrtva seksualnog uznemiravanja.

Poslednje istraživanje Autonomnog ženskog centra, pokazuje da je gotovo osam od deset mladih u Srbiji doživelo neki vid seksualnog uznemiravanja.

1 / 4 Foto: Profimedia

Doživljavaju ga i mladići i devojke, ali je ono u drugom slučaju daleko prisutnije. Tako je, prema ovom istraživanju, devet od deset devojaka uzrasta od 18 do 30 godina doživelo jedan ili više oblika seksualnog uznemiravanja.

Kako je seksualno uznemiravanje i pipanje bez nečije dozvolje možemo reći da je Rada Manojlović doživela baš to.

Naime, pevačica Rada Manojlović na jednom nastupu pojavila se u potpuno izazovnom izdanju, gde je svoje obline i atribute istakla u prvi plan, ali je doživela jednu neprijatnost na nastupu.

Rada je sve vreme đuskala i pevala uz publiku, dok joj se u jednom trenutku nije video donji veš koje je neko iz publike snimio. Jedan mladić pokušao je da je uhvati za butinu, na šta je ona odreagovala odmah.

- Nema pipanja. Nema pipanja na bini - govorila je Rada gostu, kroz smeh.

Ubrzo, ovaj snimak postao je viralan, a korisnici društvenih mreža ne prestaju da ga komentarišu.

Bonus video:

04:06

Rada Manojlović na dočeku Nove godine

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.