ĐORĐE DAVID IMAO PROBLEM SA ŽENOM ZBOG SKANDALA: Bilo je ŽESTOKO, ljutila se pa ga PREKORILA!
Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

ĐORĐE DAVID IMAO PROBLEM SA ŽENOM ZBOG SKANDALA: Bilo je ŽESTOKO, ljutila se pa ga PREKORILA!

"Neću mnogo da pričam o ovome što me je zadesilo, to će dobiti epilog na sudu, ali i ona je videla ono što sam video ja".

Objavljeno:

Roker je otkrio i detalje sa početka njihove veze, te kakav je odnos imao sa majkom svoje izabranice.

Đorđe David, roker i član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", protekle večeri je održao promociju dva albuma - Đorđe David i Death Saw "Da se ne zaboravi", dok je drugi "lajv" album na kom mu se pridružila Ivana Peters.

On je ovom prilikom razgovarao sa pripadnicima medija, a za 24sedam govorio je i o skandalu koji ga je zadesio i tome kako je njegova supruga Ana sve to podnela.

Đorđe David
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ana je moja prva sedmica na lotou i ona je neko ko zna u šta se ubacila i uhvatila. Neću mnogo da pričam o ovome što me je zadesilo, to će dobiti epilog na sudu, ali i ona je videla ono što sam video ja. Čuvam ih koliko god mogu, ali mislim da mene žena čuva od svega što ovaj posao donosi i to svojim razumevanjem i savetima na pravi način - rekao je Đorđe, pa otkrio da se Ana ljutila zbog svega:

- Ljutila se zato što je rekla da sam ispao ozbiljno zelen, ali je rekla da tu priču moram da izguram pre svega zbog svoje ćerke, pa onda sebe. Pa nje, benda, svega što zastupam.

Đorđe se osvrnuo i na to da je pre Ane bio sa mnogo žena, ali da nikada ne bi otkrio njihova imena.

1 / 5 Foto: Printsceen/jutjub/RTS

- Ja sam stara garda, veliki džentlmen. Žene sa kojima sam bio su bile ozbiljne lepotice, a pre svega pametne. Nikad nisam rekao imena žena sa kojima sam bio dok se Ana nije pojavila, niti ću to raditi. Mene su žene vaspitavale - rekao je roker, koji inače živi sam u stanu, dok njegova supruga i ćerka žive u drugom.

Kako će ići na turneju gde će promovisati dva nova albuma, da li se Ana plaši da će mu se devojke nabacivati.

- Ja sam od nje stariji 18 godina, ona je ozbiljno dobra riba i strah je sada kod mene. Ozbiljno se borim da ona bude neko ko će u celoj priči da mi bude podrška. Dala mi je svoju mladost, a nadam se da će svoje najbolje godine života sačuvati za mene. Nadam se - rekao je Đorđe.

Roker je ispričao i da je Ana imala velike probleme sa majkom na početku njihove veze.

- Ona je imala veći problem, sa majkom pogotovo. Veza u kojoj je bila pre nego što je počela sa mnom je bila sa čovekom za koga je njena majka smatrala da je ozbiljan. Ali vreme je zapravo sudija - rekao je on, pa dodao da se sve promenilo sad:

- Ja o njenoj majci sada vodim više računa nego Ana i njen brat - zaključio je Đorđe.

Bonus video:

00:14

ISKLJUČENA STRUJA USRED SNIMANJA ZVEZDA GRANDA! Nastala OPŠTA pometnja: Nikad se ovako nešto nije desilo!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.