SELMA HAJEK IMA NAJJAČE GRUDI NA SVETU, A TEK DA JOJ VIDITE BOMBASTIČNU ĆERKU: Prirediće vam noćne košmare! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/salmahayek

izgledaju odlično

SELMA HAJEK IMA NAJJAČE GRUDI NA SVETU, A TEK DA JOJ VIDITE BOMBASTIČNU ĆERKU: Prirediće vam noćne košmare! (FOTO)

Tinejdžerka je za ovu priliku izabrala urbanu, trendi kombinaciju, uskočivši u crno od glave do pete.

Objavljeno:

Pre desetak dana tokom Nedelje mode u Parizu na reviju brenda Balenciaga stigla je zanimljiva četvorka u koju su bili uprti svi pogledi... Naime, glumica Salma Hajek je na ovaj modni šou stigla u pratnji supruga Fransoe Anrija-Pinoa, kao i ćerkom Valentinom, te pastorkom Matildom.

Francuski milijarder i proslavljena Meksikanka godinama su ćerku Valentinu krili od medija i javnsti uopšte, pa njene fotografije, bilo na društvenim mrežama, bili one paparaco, mogle su da se izbroje na prste jedne ruke.

1 / 6 Foto: Profimedia

No, u poslednjih nekoliko meseci situacija se očigledno promenila, jer 14-godišnja Valentina sve češće pravi društvo majci i ocu na crvenom tepihu i različitim glamuroznim događajima.

Tinejdžerka je za ovu priliku izabrala urbanu, trendi kombinaciju, uskočivši u crno od glave do pete. Ona je iskombinovala džemper od crne trikotaže, kratku suknju sa iscepanim šavovima, zanimljive najlonke sa logoom Balenciaga brenda i salonke sa mini potpeticom.

Valentina je niska, baš poput majke, ali je u licu neverovatan miks Salme i Fransoe, iako mnogi komentarišu da s godinama sve više podseća na oca. Bilo je zanimljivo videti i kontrast u visini između nje i njene polusestre Matilde (21), koja je takođe bila sjajno stilizovana u sivom džinsu od glave do pete.

Podsetimo, glumica je sa Fransoom u braku od 2009. godine, a Valentina je Salmino jedino dete, dok on iz prethodnih veza ima troje dece. Sa prvom suprugom ima 24-godišnjeg sina Fransou i pomenutu 21-godišnju ćerku Matildu, dok iz afere sa manekenkom Lindom Evanđelistom ima 15-godišnjeg sina Augustina Džejmsa.

Salma često ističe u medijima da je njen suprug nežan i brižan otac, te da Valentina karakterno podseća na njega. Inače, Hajekova je jednom prilikom priznala da je želela veliku porodicu, ali da joj ne smeta što je život za nju imao druge planove.

"Oduvek sam želela da imam puno dece, a nisam mogla. Moje telo je, kao čudo, rodilo jedno. Ogroman blagoslov je činjenica da suprug ima još troje dece. Dakle, imam ih četiri. I svi su toliko različiti", rekla je svojevremeno.

Selma Hajek
foto: Profimedia

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.