ISPLIVALA NEVIĐENA FOTKA SAŠE POPOVIĆ I SUZANE JOVANOVIĆ: Ovo ih potpuno RAZOTKRIVA, ne mogu više da kriju! (FOTO)
Foto: Z. K. Munja

osvanula uspomena

ISPLIVALA NEVIĐENA FOTKA SAŠE POPOVIĆ I SUZANE JOVANOVIĆ: Ovo ih potpuno RAZOTKRIVA, ne mogu više da kriju! (FOTO)

Svi komentarišu kako je Suzana blistala i koliko je Saša bio "lud" od ljubavi za njom, te svoju bajku i dan danas neguju.

Objavljeno:

Fotografija Saše Popovića i Suzane Jovanović nastala je pre skoro dve decenije, a ponovo se deli društvenim mrežama i svedoči o snazi njihove ljubavi.

Njih dvoje, koji su danas u skladnom braku na kojem im zavide mnogi, upoznali su se davne 1996. godine, kada je Suzana pevala na svadbi Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, a tu ju je prvi put uživo video popularni Saša Popović, tada harmonikaš "Slatkog greha" . Sudbina ih je spojila, a Suzanina zajednička saradnja sa Sašinom drugaricom Marijanom Ukraden oko spota, iznedrila je prijateljstvo sa njim.

1 / 5 Foto: Z. K. Munja

Tačka preokreta u njihovom odnosu, bio je dan kada je Suzana pevala na jednoj svadbi u Jagodini, ali je zbog smrtnog slučaja u porodici vozača ostala bez prevoza. Tada je pozvala Sašu kako bi joj pomogao, ali nije očekivala da će se on ponuditi da je sam odveze. Kad su stigli pred restoran, Suzana je shvatila da on zapravo želi da se zabavljaju, prenosi "Stil" .

Njihova ljubav krunisana je brakom 1997. godine, dok se 1999. godine rodila ćerka Aleksandra, koja je u maminom stomaku na pomenutoj fotografiji. Svi komentarišu kako je Suzana blistala i koliko je Saša bio "lud" od ljubavi za njom, te svoju bajku i dan danas neguju.

Saša Popović
foto: Instagram

Bonus video:

00:15

Saša Popović svira harmoniku i latio se mikrofona

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.