MARIJA MIKIĆ NASTUPALA TRUDNA NA BEOVIZIJI, A ONDA SE DESIO ŠOK: Sumnja se da BEBA ima DAUNOV SINDROM!
Marija Mikić, Foto: INSTAGRAM.COM/WWWMARIJAMIKICCOM

šok

MARIJA MIKIĆ NASTUPALA TRUDNA NA BEOVIZIJI, A ONDA SE DESIO ŠOK: Sumnja se da BEBA ima DAUNOV SINDROM!

Pevačica je bila potpuno iskrena

Objavljeno:

Pevačica Marija Mikić se trenutno nalazi u šestom mesecu trudnoće i uskoro će postati mama jedne devojčice, kojoj je zajedno sa izabranikom Jovanom Pantićem rešila da da ime Đurđa.

Ovo je, inače, žensko ime grčkog porekla i izvorno je nastalo od "Georgos" što znači "onaj koji obrađuje zemlju" ili "poljoprivrednik".

- Mnogo sam srećna jer čekam devojčicu, koju sam i priželjkivala. lako smo se isprva samo šalili da će se zvati Đurđa, odlučili smo da joj damo upravo to ime. Ne znamo nikog s tim imenom, kratko je i efektno - počela je Marija za medije, pa nastavila o teškom periodu kroz koji je prošla na početku trudnoće.

1 / 4 Foto: printscreen/rts

- Nisam želela da govorim o trudnoći jer sam imala dva spontana pobačaja prošle godine i mnogo sam se plašila da se to ne dogodi i ovog puta. Razlog pobačaja nisam znala i stalno sam bila u grču. Onda su lekari ustanovili da imam insulinsku rezistenciju i trombofiliju, modernu bolest današnjice, zbog koje se plod otežano zadržava - pričala je Mikićeva.

- Trombofilija može biti genetska i stečena, naročito sada nakon korone. Test je pokazao da je kod mene u pitanju genetska, iako je niko u mojoj porodici nije imao. Najvažnije mi je da je beba zdrava. Radila sam prenatalni test jer su doktori u jednom trenutku pomislili da beba možda ima Daunov sindrom. Taj dodatni stres, dok nije stigao rezultat, ubijao me je.

- Umesto da se kao svaka trudnica na početku trudnoće radujem, ja sam strepela jer ništa nije išlo lako. Sada je sve dobro, nemam jutarnje mučnine, ali povraćam šta god da pojedem, čak sam i smršala - dodala je.

Inače, par još ne planira da stane pred matičara.

- Još ne planiram da se udam, bar dok ne prođe ova pandemija. Okupljanje u ovim uslovima, uz moju trudnoću, nije pametno - zaključila je Marija.

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

(Espreso / Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.