SRPSKA JUTJUBERKA ZORANNAH NA LEKOVIMA! Ima ČUDNE NAPADE I UŽASNU BOLEST: Izgubljena i van sebe!
Foto: Printscreen/instagram/zorannah

šok

SRPSKA JUTJUBERKA ZORANNAH NA LEKOVIMA! Ima ČUDNE NAPADE I UŽASNU BOLEST: Izgubljena i van sebe!

– Išla sam kod lekara, sa te zdravstvene strane je sve u redu, nešto je bio okidač, ne znam šta, stvarno se ništa nije dogodilo.

Objavljeno: 16:05h

Poznata jutjuberka Zorana Jovanović, pod pseudonimom Zorannah, već danima unazad ima oscilacije kada je u pitanju depresija.

Ona se i sama požalila svojim pratiocima da se opet suočava s neočekivanim napadima panike. O ovoj tegobi je i sama govorila javno, kad je zbog anksioznog stanja s kojim ima problema godinama posetila lekara kako bi se uverila da li je sve u redu s njenim zdravljem.

Zorannah
foto: Instagram

- Sinoć sam imala jednu od gorih noći u poslednje vreme. Napadi panike su prestali dok sam putovala, ali sinoć su se vratili jači nego ikad i trajali su skoro dva sata, do pet ujutru. Malo je reći da sam katastrofa spavala posle toga i da me glava ubija - napisala je blogerka na svom Instagram storiju i dodala da je morala da popije jak lek kako bi ostala pribrana tokom dana.

Ona je objavila video dugačak 46 minuta, koji je nastajao mesec dana, a između ostalog otkrila je da je imala i strašne napade panike kada se vratila u Beograd sa putovanja.

– Bila sam dve nedelje na Mikonosu, pa je došla Kristina, išle smo u Barselonu, pa na Ibicu i stvarno je bilo top. Međutim, kada sam se vratila, krenuli su da me pucaju užasni napadi panike, budili su me u 4, 5 ujutru, onda sam sutradan imala veoma jake, zaredom nekoliko komada, a poslednji je bio toliko jak da sam mislila da imam srčani udar iako sam u sebi znala da je napad panike. Bio je toliko jak da sam čak i Hitnu zvala, koju nisam zvala šest godina. Gospođa je bila fina, išla korak po korak sa mnom da me smiri. Nastavili su se od tada, ali u blažim oblicima, više nisu samo uveče, nego i preko dana, tako da sam potpuno izgubljena – rekla je Zorana, pa otkrila da je bila i kod doktora:

– Išla sam kod lekara, sa te zdravstvene strane je sve u redu, nešto je bio okidač, ne znam šta, stvarno se ništa nije dogodilo. Ali otkako sam se vratila, nisam bila ni za snimanje ni za Instagram. Nadam se da ću biti bolje u narednim danima, anksioznost je sastavni deo života, mnogo ljudi pati od toga, samo mi nije jasno zašto u ovom momentu kada je sve koliko-toliko okej. Verovatno mi se ponovo sve skupilo. Za prošlu turu znam šta je bio okidač, to je bilo pre tri godine, ali sada stvarno nemam blage veze.

1 / 8 Foto: Instagram

Bonus video:

00:26

KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE BLOGERKE: Zorannah su svi nekad voleli, sad para nosem OBLAKE, a ovo NIKAD nije kupila u prodavnici

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.