DARA BUBAMARA SE POTPUNO REMONTIRALA: Ne želi da OSTARI, uložila MILIONE kako bi izgledala MLAĐE, a ovo je REZULTAT
Dara Bubamara, Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

DARA BUBAMARA SE POTPUNO REMONTIRALA: Ne želi da OSTARI, uložila MILIONE kako bi izgledala MLAĐE, a ovo je REZULTAT

Primera radi, silikone u grudi je prvi put stavila pre desetak godina i, kako je sama govorila, nekoliko puta ih je menjala

Objavljeno:

Dara Bubamara, osim hitovima, „drži" veliku pažnju javnosti i svojim izgledom.

Kako je vreme odmicalo, sve češće se okretala kako sitnim, tako i krupnijim intervencijama ne bi li isti i održala, a zbog kojih se danas mnogi pitaju, između ostalog - i koliko ju je to koštalo.

Na izvesne je odlazila i nekoliko puta, prenosili su domaći mediji, samo kako bi bila sigurna da je sve tip-top sređeno. Primera radi, silikone u grudi je prvi put stavila pre desetak godina i, kako je sama govorila, nekoliko puta ih je menjala, piše „Kurir". Tako je sada „ponosna vlasnica sedmica", a intervencije samo na grudima su folkerku koštale oko 15.000 evra.

1 / 6 Foto: Print Screen Youtube/pinkovezvezde

- Često menjam silikone, pre svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svetske trendove, dosta je više lažnog morala - pričala je Dara za domaće medije.

Pevačica je pre četiri godine prilično iznenadila javnost kada je do medija stigla informacija da je za nov osmeh iskeširala 18.000 evra. Kako se tada pričalo, Dara je nove zube radila u Cirihu, a za kliniku u Švajcarskoj se odlučila - jer su imali najsavremenije metode. Usne je, takođe, dopunjavala nekoliko puta, po sopstvenom priznanju, a poslednja korekcija, prema pisanju medija, bila je pre nekoliko meseci.

Cena kubika filera za usne je oko 150 evra, pa se zato pretpostavlja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 evra.

Nos

Najnovije fotografije ove folkerke svedoče i da se podmlađivala, pa se pored operacije nosa, može uvideti da je ubrizgavala botoks u lice, kao i filere u jagodice. Ove „sitne" kozmetičke intervencije koštaju oko 300 evra u beogradskim klinikama, a moraju se ponavljati na šest meseci kako bi lice izgledalo negovano, navode dalje pomenuti mediji.

Operacija nosa koju je Dara priuštila sebi, promenila je lični opis pevačice - kažu komentari sa društvenih mreža. Tik pre nego što će još jednom predstaviti svoje „novo lice", Dara je boravila u Turskoj, pa su mnogi pomislili da je baš na nekoj od tamošnjih klinika „otišla pod nož" i smanjila nos.

Ovaj zahvat u Turskoj, inače, košta između 4.000 i 7.000. evra.

1 / 4 Foto: Printscreen

Kosa

Bubamara je svakako poznata i po tome što često menja frizuru. Jedna je od prvih pevačica na ovim prostorima koja je dugo nosila kratku kosu raznih boja. U poslednje vreme, pak, nosi plavu dugu nadograđenu kosu, a nadogradnja od prirodne dlake visokog kvaliteta košta i pet evra po pramenu, što znači da Dara izdvoji i preko 1000 evra za ovaj „look".

A ovo je krajnji rezultat;

dara bubamara
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

02:56

Dara Bubamara ponovo progovorila o ukradenoj pesmi i Evroviziji

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.