BOJAN PERIĆ ZBOG OVOGA NIKAD NIJE DIPLOMIRAO: Podelio HIT anegdote iz tog perioda!
Bojan Perić, Foto: Instagram printscreen/bokiperic

Neočekivano!

BOJAN PERIĆ ZBOG OVOGA NIKAD NIJE DIPLOMIRAO: Podelio HIT anegdote iz tog perioda!

Glumac otkrio najveći blam tokom studiranja

Objavljeno:

Jedan od naših najpopularnijih glumaca, Bojan Perić, nije završio glumu.

Zvezda mnogih domaćih serija i filmova odigrao je i svoju diplomsku predstavu, ali od diplome ga deli još samo ispit baleta s treće godine studija.

- Odbranio sam diplomski ispit, ali mi je ostalo da položim pokret i balet. Ispit je s treće godine - rekao je pre više od godinu dana glumac gostujući u jednoj emisiji, pa slegao ramenima.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/bokiperic

On je po sopstvenom priznanju jedva položio i narodne igre s prve godine.

- Nema ništa jednostavnije od užičkog kola. Uspeo sam na kolegijumu da padnem preko sopstvenih nogu i prospem se koliko sam dug. Ustao sam i okrenuo se prema profesorki i rekao - ovo je za šest. Nemam pojma da igram. Ostao mi je moderni balet - otkrio je Bojan.

S obzirom na to da je od ove njegove angedote prošlo više od godinu dana, možda je pandemija koronavirusa uticala na to da se glumac baci na vežbanje baleta, te da konačno diplomira.

Više od 11 godina on je s roditeljima živeo u Solunu, gde je završio i srednju školu. Glumu je studirao u klasi s Hanom Selimović.

- Prvi razred osnovne škole završio sam u Beogradu i istog leta smo se preselili za Solun. Tamo sam nastavio školovanje i za tri meseca progovorio grčki i engleski. Kad si dete, sve je mnogo lakše. Naučio sam engleski i grčki", ispričao je glumac.

Mnogi slavni glumci nisu nikad završili glumu - od Milene Dravić, pa do Nikole Đurička, koji je, po sopstvenom priznanju, zapeo na trećoj godini. Sjajni glumci bez škole su i Pavle Vuisić, Miodrag Petrović Čkalja, Živojin Žika Milenković i Radmila Savićević.

Bonus video:

02:37

PONOVO RADI BIOSKOP! Bojan Perić filmove gleda ležeći, a KURIR TELEVIZIJA sve to snimila!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.