UBIJEN REPER U 20. GODINI: U njega ISPALJENO 40 hitaca! (FOTO)
Foto: Profimedia

užas

UBIJEN REPER U 20. GODINI: U njega ISPALJENO 40 hitaca! (FOTO)

Samo dan nakon što je pušten iz zatvora

Objavljeno:

Bebi Ćino, ambiciozni reper iz Majamija, ubijen je nekoliko minuta nakon što je pušten iz zatvora u sredu, prenosi Srbija Danas.

Kako se navodi, dvadesetogodišnji reper, čije je pravo ime Timoti Starks, pušten je iz popravnog centra Tarner Gilford Najt nakon što je uhapšen pod optužbom za posedovanje oružja, prema izveštajima Majami Heralda.

Bebi Ćino
foto: Youtube/Printscreen/Baby Cino

Uhvaćen je u crvenom nisanu koji je upucan samo nekoliko minuta kasnije, a strelac je navodno ispalio najmanje 40 hitaca iz drugog automobila dok su ulazili na autoput Palmeto, tokom špica.

– “Nisan” je udario u zid na rampi, a Starks, koji je još uvek nosio narukvicu zatvorenika, pogođen je sa nekoliko hitaca, uključujući ranu od vatrenog oružja u glavu – prenosi Majami herald.

Njegov prijatelj, Dante Colins Benks, takođe je pogođen u stomak.

Benksova majka je rekla za VSVN da je njen sin pokupio Starksa nakon što je uhapšen i da je bila na telefonu sa njim kada je pucnjava počela.

Bebi Ćino
foto: Youtube/Printscreen/Baby Cino

– Moj sin je dobro. Samo je bio potresen jer je njegov prijatelj upucan – rekla je ona, prenosi pomenuti medij.

Identitet napadača nije poznat, međutim policija je rekla agenciji da je “viđeno vozilo tamne boje kako beži iz tog područja velikom brzinom”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.