ZVEZDA GRANDA EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO NAKON RAZVODA: Otkrila šta se DESILO, pa se dotakla TREĆE OSOBE!
Foto: Printscreen Instagram/krstinja_official

samo za espreso

ZVEZDA GRANDA EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO NAKON RAZVODA: Otkrila šta se DESILO, pa se dotakla TREĆE OSOBE!

Krstinja je ogolila dušu za naš portal.

Objavljeno:

Nakon što se u medijim pojavila vest da se pevačica Krstinja Todorović razvela nakon 4 godine braka, pozvali smo pevačicu kako bismo proverili da li je ovo istina.

Učesnica "Zvezda Granda" pre nešto više od mesec dana podvrgla se estetskoj operaciji skidanja viška kože koju joj je obećao Saša Popović još tokom takmičenja, budući da je skinula veliki broj kilograma, a sada se u njenom životu desila ne baš tako lepa stvar.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/krstinja_official

Ona je u razgovoru za Espreso otkrila da je istina da se razvela, ali i objasnila zbog čega je došlo do toga.

- Da, istina je. U svakom braku postoje usponi i padovi, tako je bilo i u mom. Jednostavno nismo mogli zajedno i nijedna odluka nije donesena preko noći - potvrdila je priče o razvodu.

Nakon što je stojički izdržala takmičenje, zatim mršavljenje i operaciju, zanimalo nas je da li razvod smatra njenim ličnim porazom.

- Kada čovek prođe kroz određene faze uspešno, nažalost postoje i one manje uspešne, koje svakako ne smatram porazom jer sam iz velike ljubavi ušla u brak sa njim - izjavila je pevačica pa se dotakla i "treće osobe" u braku:

- Ne postoji "treća osoba". Ne postoji nijedan ružan razlog, mimoišli smo se i jednostavno nismo više jedno za drugo. Nismo mogli da funkcionišemo zajedno. Ja sam uvek tu za svog bivšeg supruga kao prijatlj i oslonac za sve u životu.

Zanimalo nas je da li je spremna da uplovi u novu romansu.

- Ne razmišljam u tom pravcu. Iskreno, to je poslednje što me zanima sada. Želim da se posvetim karijeri i muzici - rekla je Krstinja za Espreso.

Bonus video:

03:01

Krstinja Todorović u uskoj kožnoj suknjici samo mesec dana nakon operacije: GRMI KAKO IZGLEDA!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.