DANAS PUNI NASLOVNE I KLUBOVE, NIJE NI SANJALA DA ĆE BITI FOLK ZVEZDA: Espreso je došao do HIT SNIMKA, znate ko je?
Pevačica, Foto: Privatna arhiva

hit

DANAS PUNI NASLOVNE I KLUBOVE, NIJE NI SANJALA DA ĆE BITI FOLK ZVEZDA: Espreso je došao do HIT SNIMKA, znate ko je?

Njen ljubavni život je pun skandala,a verena je za folk pevača!

Objavljeno: 17:32h

Mlada, ali i veoma popularna pevačica napravila je pravi hit kada je snimila obrade poznatih pesama, dobila milionske preglede na jutjubu i vinula se u zvezde. U medijima se najviše "provlačila" kao verenica našeg folk pevača pa je zbog toga bila i na meti mnogih skandala. Budući da zbog toga nismo imali prilike da je najbolje upoznamo, ona je nedavno rešila da u ekskluzivnom intervjuu za Espreso ogoli dušu.

Espreso portal je došao do ekskluzivnog snimka ove mlade pevačice iz perioda kada je bila mala, a već tada je moglo da se nasluti koji je životni poziv ove mlade dame.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Ona je sada mega popularna, a njena nova pesma je postala pravi hit.

Za Espreso je i otkrila da li ju je porodica podržavala u odluci da bude pevačica.

- Prvi nastup je bio na jednoj priredbi u osnovnoj školi. Moj nastavnik muzičkog Đorđe Kurjakov mi je rekao "ti mala stvarno umeš da pevaš, upiši muzičku školu", on je prvi prepoznao moj talenat. Pisala sam tekstove, pobeđivala na takmičenjima... U dubini duše sma znala da mi škola neće trebati, interesovala me je umetnost. Porodca nije bila oduševljena idejom da ja budem pevačica. Išla sam u gimnaziju, posle sam upisala programiranje koje sam studirala 2 godine i tad sam i shvatila da želim da se bavim pevanjem. Pevala sam u bendu koji je radio svadbe, ali mojim roditeljima se nije to dopadalo jer su oni želeli da ja završim fakultet i radim nešto "normalno". Nisu želeli da se razočaram, govorili su mi da ne pevam baš dobro, jer i stvarno nisam u početku. Kasnije su me vozili na svirke, prihvatili su to, jer su videli koliko to želim. Sada su već moji najveći fanovi, tata se nervira kada pročita neke ružne komentare... Kao mala sam pevala, želela sam da budem u centru pažnje.

1 / 4 Foto: PRINTSCREEN/AMIDŽI ŠOU

Ako do sad niste pogodili o kome je reč evo "rešenja". Ovo je Barbara Bobak, a najslađi snimak iz detinjstva možete pogledati ispod teksta:

Bonus video:

01:32

BARBARA PROGOVORILA O TUČI SA DARKOM LAZIĆEM! Pričalo se da su demolirali hotelsku sobu, PRIZNALA da li je došlo do NASILJA!

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.