HTELA JE DA ZADOVOLJI CELU REPREZENTACIJA: Umalo je postala SNAJKA SRPSKOJ MAJCI, danas se SKIDA I PRODAJE TELO!
Foto: Profimedia

šok

HTELA JE DA ZADOVOLJI CELU REPREZENTACIJA: Umalo je postala SNAJKA SRPSKOJ MAJCI, danas se SKIDA I PRODAJE TELO!

Šaviju su između ostalog, povezivali i sa Lukasom, kao i mnogim drugim moćnim muškarcima.

Objavljeno: 14:49h

Starleta Nataša Šavija postala je poznata kada se pojavila u rijalitiju "Parovi", gde je bila na meti mnogih učesnica zbog izgleda. Nakon što je isplivala u žižu javnosti, bivša manekenka se opustila pa se njene izjave i danas prepričavaju. Jedna od njih je obećanje koje je dala u rijalitiju kako će zadovoljiti celu reprezentaciju ako osvoje Svetsko prvenstvo.

Ova izjava ubrzo je dospela na društvene mreže, pa ja Šavija postala omiljena rijaliti učesnica među fudbalerima, a Luka Jović ju je upravo zbog te izjave isprozivao javno.

Nataša Šavija
foto: Instagram

Nataša je dugo bila u žiži javnosti jer se zabavljala sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a po izlasku iz rijalitija i sa bratom Cece Ražnatović Milanom. Šaviju su između ostalog, povezivali i sa Lukasom, kao i mnogim drugim moćnim muškarcima.

Međutim, pre dve godine potpuno se povukla iz javnosti kada je odlučila da postane kreatorka, ali joj očigledno taj posao nije doneo željenu zaradu pa je svoj profil na društvenim mrežama pretovorila u "samo za prijatelje" formu, pa isti obiluje eksplicitnim fotografijama i snimcima.

1 / 5 Foto: Instagram

Bonus video:

02:54

ŠAVIJA SE SKINULA U PROGRAMU UŽIVO! Otkrila pred kamerama koliko košta da je GLEDATE GOLU

(Espreso/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.