TOLIKO IRITANTAN, ŠTA TO SA DEČKOM NIJE U REDU? Biković se farbao na početku karijere, SADA bi sebe IŠAMARAO!
Foto: Aleksandra Čolić

niste znali

TOLIKO IRITANTAN, ŠTA TO SA DEČKOM NIJE U REDU? Biković se farbao na početku karijere, SADA bi sebe IŠAMARAO!

Nestašluci iz prošlosti koji su skrenuli pažnju na glumca!

Objavljeno:

Miloš Biković je za vrlo kratko vreme postao prepoznatljivo lice i jedan od najuspešnijih glumaca sa ovih prostora. Ipak, ovaj 34-godišnji glumac je na našoj filmskoj i televizijskoj sceni prisutan već 18 godina.

Ako pitate prosečnog ljubitelja filma, verovatno bi vam rekli da je uloga Tirketa u filmu "Montevideo" njegova prva, međutim, istina je malo drugačija.

Naime, prva veća uloga za Miloša došla je u ostvarenju 'Stižu dolari', kada je imao svega 16 godina.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Biković je tumačio sina Dragana Jovanovića i Branke Pujić i u seriji je kao tinejdžer pravio razne nestašluke koji su karakteristični za te godine. Međutim, ono što je posebno za ovaj lik je da je imao poprilično karakterističnu frizuru, a nekoliko puta tokom snimanja serije kosa mu je bila farbana, te je u nekim kadrovima imao crvene, a u drugim ljubičaste pramenove.

- Mislim da me, da sam znao da stvari funkcionišu tako kako funkcionišu, nikada ne bi naterali da nosim onu frizuru. Nikada! Kada sebe gledam na TV-u, tom klincu bih odvalio šamarčinu. Toliko iritantno dete. Ali to je bila poenta. Čudno je kada vidiš, šta to sa dečkom nije u redu, kada ima takvu frizuru? - prokomentarisao je pre nekoliko godina Biković svoj glumački angažman u ovoj seriji.

Miloš Biković
foto: Dragana Udovičić

Taj lik, bezobzira na smešnu frizuru, otvorio mu je vrata za dalju karijeru. Nakon ove serije, završio je i u seriji "Bela lađa", da bi mu se otvorila sva vrata, i krenuo je u saradnju sa Draganom Bjelogrlićem. Prvo je imao malu ulogu u seriji "Vratiće se rode", nakon čega je i zaigrao na filmu. I to kakvom.

Bjela mu dodeljuje ulogu Aleksandra Tirnanića Tirkea u filmu Montevideo, Bog te video i ostalo je istorija. Nakon ovih uloga, kao i ostatka karijere, spremni smo da mu zaboravimo klinačke nestašluke sa farbanjem.

1 / 2 Foto: youtube/printscreen

Bonus video:

00:06

ZADIHAN, OZNOJEN I UMORAN! Miloš Biković sam RENOVIRA kuću na selu, a devojke ODLEPILE za njegovim telom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.