ĆERKA ŽELJKA ŠAŠIĆA JE BILA NA METI SKANDALA, A SADA JE OTKRIVENA NJENA VELIKA TAJNA: Nema šanse da ste OVO ZNALI!
Sofija, Foto: Printscreen Instagram/sophiasasic

AUUUU!

ĆERKA ŽELJKA ŠAŠIĆA JE BILA NA METI SKANDALA, A SADA JE OTKRIVENA NJENA VELIKA TAJNA: Nema šanse da ste OVO ZNALI!

Ovaj podatak malo ko zna!

Objavljeno:

Bivši supružnici Sonja Vuksanović i Željko Šašić iz desetogodišnjeg braka imaju ćerku Sofiju (21), koja nije često prisutna u javnosti, već je svoj interes usmerila ka modi.

Ona je veoma popularna na društvenim mrežama, a kako je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, otkrila je tom prilikom jedan manje poznat podatak o sebi.

Naime, jedan od pratilaca ju je upitao zbog čega ima dva imena, što je ćerka pevača Željka Šašića detaljno obrazložila, uz fotografiju pasoša. Ona nije jedina, pa, tako, i ćerka Zdravka Čolića nikada ne ističe koje je njeno puno ime u javnosti.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / sophiasasic

— Rođena sam u Nemačkoj. Tamo je normalno da imaš dva imena, i po želji mojih roditelja, odlučili su tako. Kao što vidite po dokumentu, ime mi se stvarno piše “Sophia”, a ne Sofija — rekla je ona i dodala da njeno puno ime, zapravo, glasi Sophia Laura.

Naime, Sofija je vlasnica kolekcije odeće sa svojim potpisom, ali u jednom od intervjua je priznala koliki je zapravo njen udeo u ovom projektu.

– Inspiraciju sam pronašla u komadima koje je svojevremeno dizajnirao Dejvid Geta (prim.aut. francuski di-džej i producent). Doduše, ne crtam modele, angažovala sam saradnike koji se time bave, više sam zadužena za ideju, ali zajedno dolazimo do odličnog rezultata – otkrila je ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića.

Ona je takođe veoma vezana i za mlađu sestru Viktoriju, koju je njena mama dobila iz braka sa takođe pevačem Acom Luksom.

Takođe je Sofija skrenula pažnju na sebe vezom sa fudbalerom Nemanjom Radonjićem, koji joj je namenjivao poljupce kadagod bi dao gol, ali veza nije mnogo potrajala, a domaći mediji preneli su vest o burnom raskidu.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/sophiasasic

-Bili su osuđeni jedno na drugo, jer im je korona pokvarila planove da se Sofija odseli kod njega u Francusku. Svađali su se i shvatili da nešto ne štima u vezi, a onda je Sofija videla da Nemanja lajkuje mnogim devojkama fotke, spakovala se i otišla kod majke – rekao je izvor blizak tada Sofiji.

Sofija je privukla mnogo pažnje medija, kada je na Instagramu pored svog imena stavila prezime Vuksanović, u trenutku dok je njena majka bila u braku sa Acom Lukasom, i izrekla niz optužbi na račun svog oca Željka.

Ono što je sigurno je da Sofija danas i te kako dobro zarađuje, kako od svoje modne linije, tako i od reklama za Instagram.

Bonus video:

02:48

Željko Šašić o Katarini Lazić

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.