BEKVALČEVU OTVARALI PA VADILI DELOVE IZ NJENOG TELA!
Kristina Bekvalac, Foto: Dragan Kadić

jezivo

BEKVALČEVU OTVARALI PA VADILI DELOVE IZ NJENOG TELA!

Verujemo da će ovakav ishod fanovima i svima čitaocima vrlo teško pasti

Objavljeno:

Bekvalčeva je već godinama u žiži javnosti, te se prati njen svaki korak.

I dok su mnogi navikli na njena razna dela i da se uvek dobro stilizovana pojavljuje na događajima ovoga puta je vest vrlo uznemirujuća.

Verujemo da će ovakav ishod fanovima i svima čitaocima vrlo teško pasti.

Naime, ona je dobila veliki zdravstveni problem nakon što je metakril počeo loše da utiče na njeno teo.

Ona se hitno obratila lekarima, a analize nisu bile dobre. Morala je pod nož.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen

Modna dizajnerka i stilistkinja Kristina Bekvalac se, odgovarajući na pitanja pratilaca na društvenim mrežama, dotakla brojnih tema, među kojima su i estetske korekcije.

Naime, Kristina je bez ustezanja priznala da je hirurškim putem uvećala usne, zbog čega se, kako sama kaže, pokajala zbog komplikacija koje su usledile.

- Kada sam imala 18 godina u gornju usnu sam stavila pola kubika metakrila. Posle dve godine je to počelo da izgleda jako loše i onda sam morala da imam intervenciju i izvadim sve iz gornje usne. Posle toga su mi ostali ožiljci na usni - istakla je Bekvalčeva, dodajući da strahuje od naredne intervencije kojom bi ispravila napravljenu štetu.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

- Jako se plašim da bilo šta radim, a mislim da bi trebalo jer ne izgleda baš dobro - dodala je stilistkinja, a kako je ona, sa druge strane, postavila na mesto pevačicu Kristinu Kovač zbog prozivki upućenih na račun "izoperisanih lepotica".

Inače, pop zvezda Nataša Bekvalac otkrila je da je njena sestra Kristina bila uhapšena i deportovana za Srbiju iz Španije.

Bonus video:

00:02

NOVOGODIŠNJA BAJKA U DOMU NATAŠE BEKVALAC! Kristina pokazala kako je Nata okitila jelku, pa se odmah pohvalila! Oduševićete se!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.