TRAJE 52 GODINE! Ivana Mihić se prisetila duge ljubavi! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

retka fotografija!

TRAJE 52 GODINE! Ivana Mihić se prisetila duge ljubavi! (FOTO)

Album dragih uspomena!

Objavljeno: 13:38h

Ivana Mihić oduševila je svoje pratioce retkom privatnom fotografijom.

Naime, porodična fotografija Ivane Mihić, koju je glumica objavila na "Instagramu" podsetila je njene pratioce na dve velike umetničke gromade.

1 / 4 Foto: Vladimir Šporčić

Naime, glumica, koja je ćerka izvanrednog reditelja Gordana Mihića i glumačke legende Vere Čukić prisetila se najlepših trenutaka sa roditeljima.

Porodična fotografija Ivane Mihić pokazala je mnogo toga. Pre svega da je Ivana lepotu, držanje i stas u potpunosti nasledila od svoje majke, koja je nekada bila najveća glumačka diva. Zatim je pokazala neverovatnu ljubav Gordana i Vere, koja je za Ivanu godinama bila primer ljubavi i poštovanja.

vera čukić
foto: Print Screen Youtube/ Sve što mi pripada

Iako je pre dve godine ostala bez oca, Ivana je nastavila da neguje sećanje na njega u svemu što radi. Iako je dugo nismo videli na televizijskim ekranima, glumica je u ruke uzela pero i talenat koji je za pisanje nasledila od oca, razvila u svoju drugu profesiju.

Glumicu Ivanu Mihić domaća publika najbolje pamti po ulogama u serijama “Gore-dole” i “Srećni ljudi”.

Ona je sada rekla da trenutno živi svoj san.

– Još pre mog rođenja moji roditelji su kupili imanje i sazidali kuću, nedaleko od Beograda, u kojoj su živeli poslednjih desetak godina, a kroz ceo moj život tu smo provodili veliki deo leta, a ponekad i deo zime. Dunav protiče na oko dve stotine metara od kuće te sam se kao dete često kupala i igrala pored vode. Pravila sam kućicu na drvetu, imala svoju družinu po uzoru na neke od omiljenih junaka iz dragih mi knjiga za decu, sa drugarima preko leta zarađivala za džeparac berući voće na okolnim plantažama, vozila bicikl od jutra do mraka, igrala se istraživača po okolnim šumama, s majkom pravila ajvar i džemove, a sa ocem pomagala komšiluku kada se peče rakija. Tako živopisno detinjstvo učinilo me je i danas veoma vezanom za ovaj kraj, te i sada ovde često boravim – rekla je ona za Blic.

Ivana Mihić
foto: Youtube/Printscreen/Branislav Jokic

Oduvek sam volela da se bavim vrtlarstvom i uz moju majku, koja je na imanju bila glavni pejzažni arhitekta, bila sam sa tatom izvođač radova. Komšije su me hvalile, a ja uživala u tome da tati vredim kao tri sina – dodala je Ivana.

U poslednje vreme zapustila je glumu i posvetila se pisanju.

– Silom prilika i događaja odvojila sam se na neko vreme i od glume i od produkcije. Srećnom me čine smeh mojih sestričina Noemi i Anael, duhovitost mojih bratanaca Saše i Nikole. I sa familijom i sa mnogobrojnim prijateljima čujem se često putem Fejstajma ili Vibera i sličnih aplikacija… Strpljivo čekamo da pandemija prođe, pa da obnovimo stari način komunikacije, zagrlimo se… U slobodno vreme volim da slikam, da pravim kolaže, gledam putopisne emisije, slušam muziku, vežbam – zaključila je Mihićeva tada za pomenuti medij.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.