NAŠA PEVAČICA OBJAVILA VRUĆU FOTKU NA INSTAGRAMU! Ovo joj je SLUČAJNO ISPALO?! (FOTO)
Tea, Foto: Printscreen Instagram

VRELA KO AFRIKA

NAŠA PEVAČICA OBJAVILA VRUĆU FOTKU NA INSTAGRAMU! Ovo joj je SLUČAJNO ISPALO?! (FOTO)

Zapalila je mreže!

Objavljeno: 19:05h

Ona važi za pevačicu koja veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu i uvek je doterana i našminkana, a na društvene mreže objavulje samo sređene fotografije.

Podsetimo, tokom učešća u rijalitiju "Zadruga" pop zvezda je imala svoj obavezni ritual. Čim bi ustala i umila se, pevačica se šminkala i sređivala. Retko kad je neko i ujutro uspeo da je vidi ne našminkanu.

Nakon izlaska iz rijalitija nastavila je sa svojom muzičkom karijerom, a akcenat je uvek bacala na svoj atraktivan fizički izgled. Na njenom Instagram profilu ne može da se pronađe fotografija na kojoj nije našminkana i sređena, a sada smo imali prilike i da je vidimo u vrelom izdanju.

Nedavno je uhvaćena bez šminke, a ovde možete videti kako izgleda.

Teodora Džehverović
foto: Instagram

Pevačica je nakon niza izazovnih izdanja, obožavatelje počastila vrućm fotkama iz kupatila u kojem je pozirala u bikniju, a njeni bujni silikoni samo što nisu ispali iz kupaćeg kostima.

Teodora Džehverović je na sebi imala lila kupaći, te je ispred ogledala napravila četiri fotografije i pokrenula lavinu komentara na mrežama.

Fotografiju možete videti u galeriji ispod teksta:

1 / 5 Foto: Instagram

Bonus video:

04:04

DŽEHVA SE OGLASILA I PRIZNALA U KAKVIM JE ODNOSIMA SA NINOM: Teodora priznala šta je jedina ISTINA u njenom emotivnom životu! FOTO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.