ALEKSANDRA SE POJAVILA U ČOLINOM SPOTU, A MALO KO ZNA DA JE ONA SUPRUGA NAŠE GLUMAČKE LEGENDE: Lepa je kao BOGINJA!
Aleksandra, Foto: jutjub/printscreen/pesme

divno!

ALEKSANDRA SE POJAVILA U ČOLINOM SPOTU, A MALO KO ZNA DA JE ONA SUPRUGA NAŠE GLUMAČKE LEGENDE: Lepa je kao BOGINJA!

Imaju i tri ćerke!

Objavljeno: 18:24h

Naš čuveni glumac Nikola Kojo je od tinejdžerskih dana važio za miljenika devojaka i žena, a on već deceniju i po ima oči, a i srce samo za jednu ženu, prelepu Aleksandru.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Slavni glumac je od 2007. godine u braku s Aleksandrom Đurić, manekenkom koje se sigurno sećate iz spota za pesmu "Moja draga" Zdravka Čolića. Tih dana, slušajući komplimente upućene Aleksandri, mnogi su konstatovali da jednom od najvećih šmekera u regionu upravo takva devojka pristaje. Kada je lepa manekenka devojačko Đurić zamenila prezimenom Kojo, prestala je da se pojavljuje na pistama i u editorijalima.

Ona je s velikim uspesima radila modne revije širom Evrope, a zanimljivo je da su Kojo i ona jedno drugom rekli "da" posle samo osam meseci veze.

Nikola Kojo
foto: Youtube printscreen

Par se venčao na intimnoj ceremoniji u Beogradu, a u narednim godinama dobili su tri ćerke: najstariju Anu i dve bliznakinje čija imena glumac nikad nije saopštio javnosti.

Aleksandra se ne pojavljuje često sa suprugom u javnosti, budući da čuvaju svoj privatan život sa sebe, a vi u galeriji možete videti kko izgleda njegova supruga.

1 / 4 Foto: jutjub/printscreen/pesme

Popularni glumac Nikola Kojo (54) dugi niz godina oduševljava publiku svojim brilijantnim izvedbama na sceni. Tokom svoje bogate karijere čuveni glumac delio je scenu sa legendama Srpske i Jugoslovenske kinematografije, te je imao prilike da se lično uveri u njihov neverovatan talenat i nesvakidašnju harizmu.

Na jednom od snimanja na kojima je učestvovao i sam Kojo, scenu je delio sa čuvenim Batom Živojinovićem, te još jednim mladim glumce, koji je već tada bio predodređen za veliki uspeh - Dragan Bjelogrlić. Momenat kada njih trojica opušteno razgovaraju zabeliežili su i objektivi fotoaparata, a setnu fotku na svom Fejsbuk profilu objavio je Nikola Kojo uz poruku:

- Neka bolja, lepša vremena.

S ozirom na činjenicu da Bata Živojinović više nije sa nama, ova fotka izazvala je bujicu emocija kod korisnika pomenute društvene mreže, a sećanje na čuvenog glumca još uvek ne bledi.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.