KO JE MISTERIOZNI MUŠKARAC NA GROBU KSENIJE PAJČIN, NIJE VALJDA ON??? Tajno USLIKAN, ovo pokreće HILJADU UPITNIKA!
Ksenija Pajčin, Foto: Nenad Kostić

šok

KO JE MISTERIOZNI MUŠKARAC NA GROBU KSENIJE PAJČIN, NIJE VALJDA ON??? Tajno USLIKAN, ovo pokreće HILJADU UPITNIKA!

Kao i svake godine, očekuje se dolazak Ksenijine majke Ljubice Kostić, kuma Baneta Devića, prijatelja Gorana Stojićevića Karamele i drugih

Objavljeno: 14:01h

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je nastradala pre tačno 12 godina, 16. marta, kada ju je usmrtio dečko Filip Kapisoda, a njeni najbliži održale joj pomen na beogradskom Novom groblju.

Vest je odjeknula kako u Srbiji tako i u regionu, a koliko je njihova smrt potresla javnost govori činjenica da se i na Tiktoku (koji nije postojao tada) pojavljuju fotografije i snimci tragično nastradale pevačice, ali i detalji iz noći u kojoj su uništene dve porodice.

Ksenija Pajčin ubijena je na samom izlazu iz svog stana nakon što se posvađala s dečkom Filipom Kapisodom. Press piše da je Ksenija nakon svađe već obukla jaknu i bila na izlaznim vratima kad joj je Filip ispalio metak u glavu.

1 / 7 Foto: Kurir/ Ljiljana Stanišić

Policija je rekonstruirala celi događaj i zaključila kako je ubistvu i samoubistvu prethodila žestoka svađa.

– Ksenija je na sebi imala jaknu, znači bila je spremna za izlazak. To što smo telo pronašli u hodniku pokazuje da ju je Kapisoda sustigao skoro na samim vratima. U prilog takvom zaključku govori i to što je on bio samo u majici i trenerci. Očigledno ju je pokušao zaustaviti, a kada mu to nije uspelo, pucao joj je u glavu – rekao je izvor blizak istrazi za pomenuti medij.

Prijatelji i poznanici Ksenije i Filipa njihovu vezu opisivali su kao fatalnu. Često su se svađali, a nagađa se da je razlog poslednje svađe koja je imala tragične bila Ksenijina odluka da pobaci njihovo dete.

Najbolji prijatelj Ksenije, Goran Stojićević Karamela, ispričao je tada za Blic kako je Kapisoda u nedelju naveče, kad se par posvađao, pričao da bez Pajčinove ne može živeti te da će se ubiti ako ga ostavi.

Dva dana kasnije, u Nikšićkoj ulici 6 u Beogradu, ubio je svoju partnerku, pa sebe. Stojičević je ispričao kako su se tragično stradali ljubavnici jako voleli i planirali se venčati, ali je Kseniji smetala njegova jaka ljubomora, koja je i bila razlog zbog kojeg je prekinula s njim tada.

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

– Zvao me 20 puta. Bio je rastrojen: “Karamela, nađi je, molim te, ne javlja mi se! Gde mi je žena?!”. Tako ju je zvao. Molio me da je nagovorim da se pomire. Tada je prvi put rekao: “Ubiću se ako mi se ne vrati”, ali ja, nažalost, nisam pridavao nikakvu posebnu važnost njegovim rečima jer su ljudi u trenucima očaja skloni da pričaju svašta – ispričao je tada Stojićević.

Ipak, danas je na grobu uslikan misteriozan muškarac koje se pojavio iznenada.

Svi se pitaju ko je on i o čemu se tačno radi, te verujemo da će ova situacija pokrenuit bezbroj pitanja.

1 / 1 Foto: Kurir

Kao i svake godine, očekuje se dolazak Ksenijine majke Ljubice Kostić, kuma Baneta Devića, prijatelja Gorana Stojićevića Karamele i drugih, a kako je foto-reporter zabeležio prvi je na njen grob stigao nepoznati muškarac.

Takođe, na njenom grobu su i pet belih lala i jedna crvena. Prema priči, crvene lale su jedan od najmoćnijih simbola iskrene i prave ljubavi. Sam gest poklanjanja lale crvene boje govori: “ja verujem u ljubav”, dok bela lala ukazuje na čistotu duše, nevinost i skromnost. Potom je stigao i Ksenijin dugogodišnji prijatelj Goran Stojićević Karamela.

Bonus video:

02:55

Karamela posetio grob Ksenije Pajčin na 11. godina od smrti

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.