KARLEUŠA REKLA ONO ŠTO NIKO DRUGI NE BI SMEO: Sve je posvećeno RAŽNATOVIĆIMA? Ovo je GORE nego RAT U UKRAJINI!
Jelena Karleuša, Foto: © ATA Images

šok

KARLEUŠA REKLA ONO ŠTO NIKO DRUGI NE BI SMEO: Sve je posvećeno RAŽNATOVIĆIMA? Ovo je GORE nego RAT U UKRAJINI!

Čestitke su se nizale jedna za drugom, no Anastasijina koleginica, Jelena Karleuša baš u tom trenutku na svom Instagram profilu

Objavljeno: 14:35h

Najpoznatije pevačice Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović su već godinama u velikom sukobu.

Može se reći da je to najveći estradi rat kod nas, a on datira još sa početka 21.veka.

Karleuša i Ceca su nebrojano puta tužile jedan drugu, a dobijele su i pop diva i folk diva.

Sukob koji između njih dve preneo se kasnije na sukob JK i Cecine dece, te je tako u Ami Dž šou Ananastasija odbila da komentariše odnos Karleuše i Cece, kao i sopstvene relacije između njih dve.

1 / 6 Foto: Instagram

Nedavno, mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović (23) održala je svoj prvi javni nastup u karijeri u gradu svetlosti - Parizu.

Uprkos činjenici da je već dug niz godina na estradnoj sceni, mlada umetnica želela je da bude potpuno sigurna da radi pravu stvar, pre nego što se upustila u realizaciju prvog javnog nastupa i ispostaviće se - pogodila je pravo u centar.

Brojni snimci sa Anastasijinog nastupa jasno su govorili u prilog konstataciji da je lepa pevačica napravila pravi potez odlukom da prvi nastup organizuje baš u Francuskoj.

Čestitke su se nizale jedna za drugom, no Anastasijina koleginica, Jelena Karleuša baš u tom trenutku na svom Instagram profilu, u okviru opcije story objavila je vrlo interesantan tekst.

- Nema ništa gore nego kad lože decu javnih ličnosti da su talentovana za posao svojih roditelja, a onda im se smeju iza leđa i sprdaju ih - stoji u poruci Anastasijine starije koleginice.

S obzirom da se vreme poklapa sa nastupom mlade pevačice, te da Jelena i njena majka Ceca nisu u najboljim odnosima, mnogi su Karleušine reči odmah povezale sa Anastasijom, no za sada nije poznato da li se zaista odnose na nju.

1 / 4 Foto: Instagram

Inače, ona je već skoro nedelju dana u žiži interesovanja obzirom da ju je zapratio Kanje Vest, a ona mu je uzvratila.

U medijima je odjeknulo kao bomba da je našu pop zvezdu Jelenu Karleušu zaprato na Instagramu slavni reper i bivši suprug Kim Kardašijan, Kanje Vest.

Kanje Vest i Kim Kardašijan pre godinu dana su saopštili da se rastaju, a glumica je tokom jeseni počela da se viđa s glumcem Pitom Dejvidsonom.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/instagram/jelenakarleusa

Bonus video:

00:07

Jelena Karleuša kopira Kim Kardašijan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.