SVI PLAČU ZBOG INDI: Dogodila se SMRT, ovo su MLADE GODINE - NIJE BILO VREME JOŠ!
Indi, Foto: Dragana Udovičić

tuga

SVI PLAČU ZBOG INDI: Dogodila se SMRT, ovo su MLADE GODINE - NIJE BILO VREME JOŠ!

Ovo je teško podnela

Objavljeno:

Domaću javnost juče je potresla vest o iznenadnoj smrti estradnog novinara Marjana Kamenovića, koji je preminuo nakon kraće borbe sa teškom bolešću.

Pevačica Indira Aradinović Indi se družila sa Kamenovićem i njegova smrt jako ju je pogodila.

- Osećam se tužno i ne mogu da verujem šta se desilo još. Izgubila sam druga koji je živeo punim plućima, voleo muziku, smeh, bio mi je blizak po duši. Imali smo puno ideja i planova za život. - kaže pa dodaje:

Kao da sam nešto osećala i prošle godine ga konstantno zvala da se družimo. Fali mi jer je on jedna neopsiva energija i duhovit momak bio. A danas je toga jako malo. Nisam znala da je bio bolestan. Nikada se nije požalio - rekla je Indi za Pink.rs.

- Otišao si prebrzo Maki - napisala je Indi pored zajedničke fotografije.

Inače, Indira Aradinović Indi kaže da ima zdravstvene probleme deset meseci nakon operacije smanjenja želuca! Pevačica se bori sa mučninama, ali se i pored toga ne kaje što je bila na ovoj intervenciji jer je doterala liniju do savršenstva.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/indy__official

- Dešava mi se da povraćam kad mi ne prija hrana ili ako mnogo pojedem. Ipak, ne kajem se što sam se operisala, jer sam smršala 35 kilograma. Da sam prošla kroz pakao, jesam. Lekari su mi se borili za život mesec dana posle operacije. Moraću da primam injekcije do kraja života. Zbog komplikacija sam ostala bez slezine, pankreas mi ne radi dobro... Više nikada neću biti zdrava, kao što sam bila pre nego što sam otišla na operaciju - priča Indi i dodaje da joj je u teškim trenucima pomogla vera.

- Stalno sam se molila Bogu! Mnogo ljudi mi je pisalo poruke i slalo pozitivnu energiju, to me je držalo kad sam padala u depresiju.

Bonus video:

00:28

Indi snimila paklenu oluju: Otišla na odmor i zadesili je problemi!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.