SVE SE PREOKREĆE U ŽIVOTU ZORANE PAVIĆ! Otkrila da se sjajno snalazi U OVOME
Foto: © ATA Images

iznenadila

SVE SE PREOKREĆE U ŽIVOTU ZORANE PAVIĆ! Otkrila da se sjajno snalazi U OVOME

- Ja kada mi prijatelji pišu, pitaju me: „Da nisi taksista?”, neumereno sam prisutna u vozilu. Nisam taksista, ali sam stvarno non-stop u vozilu.

Objavljeno: 16:56h

Iako vladaju predrasude da žene nisu dobri vozači, pevačica Zorana Pavić je tu da sve demantuje. Kako je objasnila ona se odlično snalazi za volanom, a i uživa u vremenu koje provede u svom u automobilu.

Pevačica je čak i priznala da se njeni prijatelji često našale da bi ona trebalo da promeni zanimanje s obzirom na to koliko vremena provodi u svakodnevnoj vožnji.

1 / 5 Foto: RTV Pink printscreen

- Ja kada mi prijatelji pišu, pitaju me: „Da nisi taksista?”, neumereno sam prisutna u vozilu. Nisam taksista, ali sam stvarno non-stop u vozilu. Ja kad bih radila to, kad bih vozila, ja bih uspela u životu... Volim da vozim, uživam da vozim, još kad su izmislili da ti telefon stoji tu, da možeš da vidiš ko ti piše, da ne moraš da napraviš udes ako se javljaš... Ja želim da budem taksista, to je moja budućnost - rekla je Zorana kroz smeh u emisiji „Grand news”.

Pavićeva je iznela svoj stav o tome ko su bolji vozači, muškarci ili žene.

- Žene nisu lošiji vozači, ja gledam muškarce nešto se utunjili. Šalu na stranu, nema tu generalizovanja, muškarci-žene, neko je dobvar vozač ili nije dobar vozač - tvrdi pevačica.

Da li će šale njenih prijatelja obistiniti ostaje da vidimo. Ono što je sigurno jeste da Zorana smatra taksiranje kao posao njene budućnosti i ne vidi ništa u tome loše, da se pored muzike lati malo i volana.

Savo Perović, Zorana Pavić
foto: Aleksandar Stojanović

Bonus video:

00:13

Veliki novogodišnji intervju Zorane Pavić, iznela sve o ljubavnom životu

((Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.