ACA LUKAS JE VARAO ŽENU SA OVOM SRPSKOM PEVAČICOM: Završila je TRAGIČNO!
Foto: Emilija Jovanović

šok priznanje

ACA LUKAS JE VARAO ŽENU SA OVOM SRPSKOM PEVAČICOM: Završila je TRAGIČNO!

Lukas je otkrio da je tada bio u braku sa svojom drugom suprugom Natašom, pa da je veza sa Ksenijom zbog toga bila tajna.

Objavljeno:

Priznanje Ace Lukasa u njegovoj knjizi "Ovo sam ja", koje svedoči o njegovoj tajnoj vezi sa pevačicom, u vreme kada je bio u braku, iznenadilo je javnost.

- Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: "Dobar čovek. Lepa, a nesrećna". Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala "Kako je ova uspela, a ja ništa" - otpočeo je priču o ljubavi sa Ksenijom Pajčin Aca.

1 / 6 Foto: NENAD KOSTIĆ

Lukas je otkrio da je tada bio u braku sa svojom drugom suprugom Natašom, pa da je veza sa Ksenijom zbog toga bila tajna:

- Od Ksenije sam tražio samo jedno - da ne priča novinarima o našoj vezi i to je poštovala. A san svakog muškarca je bio da ga vide sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno, nego na naslovnim stranama.

Priznanje Ace Lukasa dobila je i Nataša, i to potpuno spontano, nakon što je Lukas umesto Kseniji poruke poslao svojoj ženi.

- Pevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vreme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam šta ću sve da joj radim i šta će ona meni. "Aco, gotova pauza" čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo "nisam valjda...". Završio sam turu pesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila - u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi.

Ksenija Pajcin
foto: Youtube

Bonus video:

03:35

Aca Lukas napravio SPEKTAKL na nastupu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.