MILI PRVI PUT JAVNO O ODNOSU SA KARLEUŠOM! Snimili su pesmu, a sad je ŠOKIRAO, ništa nije onako kako izgleda!
Aleksandar Milić Mili, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

iskren

MILI PRVI PUT JAVNO O ODNOSU SA KARLEUŠOM! Snimili su pesmu, a sad je ŠOKIRAO, ništa nije onako kako izgleda!

Ovo još niste čuli

Objavljeno:

Aleksandar Milić Mili prvi put je javno progovorio o odnosu sa Jelenom Karleušom.

1 / 7 Foto: Printscreen/Grand

Naime, muzičar je nakon prekida saradnje sa Cecom snimio duet sa njenom rivalkom Jelenom Karleušom, što je prouzrokovalo brojne komentare.

- Na toj pesmi, Marihuana se zove, ja sam iz skroz drugog motiva krenuo da radim tu pesmu. Probali smo pre toga par izvođača, ali smo na kraju izabrali Jelenu. Ta pesma uopšte nije rađena da bi bila hit ili da bi se dodvorila nekom. Ja sam tu pesmu radio samo iz jednog razloga. Ono na šta reaguje puno ljudi, sigurno ima nešto u sebi. Znači da li je to umetnost ili nije, sve što ima nešto vredno u sebi je jedan deo umetnosti. Neko kad se bavi takvim poslom treba da oslikava stvarnost u kojoj se nalazi. Ja sam napravio tu pesmu, prvo jer smatram da treba legalizovati marihuanu u našoj zemlji, a drugo da oslikam društvo u kome živim - rekao je Mili u Sceniranju na Kurir televiziji.

03:01

MILI PRVI PUT JAVNO O ODNOSU SA KARLEUŠOM! Snimili su pesmu, a sad je ŠOKIRAO: Ovo još niste čuli

Mili je potom naveo da sa Jelenom Karleušom nema nikakav privatan odnos, već je to bilo čisto profesionalno i dodao kako nema privatne odnose ni sa kim sa estrade.

- Mi nikada nismo imali privatan odnos. Ja nemam takva privatna estradna druženja, imam ljude koje volim. Ljudi sa kojima najviše provodim vremena su muzičari, producenti, programeri i ja se sa njima družim i idem na more recimo. Mada nikada nisam otputovao sa nekim sa estrade - istakao je Mili.

Aleksandar Milić Mili
foto: Printscreen Youtube

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:08

ANĐELKA ISPRIČALA ANEGDOTU IZ SVOG ŽIVOTA, SVI SE HVATALI ZA STOMAK OD SMEHA

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.