OSVANULA FOTKA KOJU BI VIKI MILJKOVIĆ RADO SPALILA: Svi u neverici gledaju, OVO JE NJENO PRAVO LICE! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

hit

OSVANULA FOTKA KOJU BI VIKI MILJKOVIĆ RADO SPALILA: Svi u neverici gledaju, OVO JE NJENO PRAVO LICE! (FOTO)

Inače, od devojčice iz Niša, koja je rođena 1974, postala je školovana pevačica. U Prištini je završila Muzičku akademiju.

Objavljeno:

Mnoge pevačice su karijeru započele pre 20, 30 i više godina, a sigurno je da bi danas rado spalile neke fotografije koje su nastale u to vreme.

Viki Miljković je decenijama na estradi, a u javnosti se pojavila njena fotografija iz devedesetih koja joj se danas sigurno ne bi dopala.

Na njoj pevačica nije mogla da koristi filtere, jer tada nisu postojali, a mnoge je nasmejala njena frizura - kratke šoške, podignuta i zalizana kosa definitivno je nešto po čemu ona danas nije poznata.

No, ono što je uvek ostalo kao njen zaštitni znak jeste osmeh koji ju je i tada krasio, što možete videti u nastavku.

Inače, od devojčice iz Niša, koja je rođena 1974, postala je školovana pevačica. U Prištini je završila Muzičku akademiju.

Presudan trenutak za njenu karijeru dogodio se početkom devedesetih. Kada je Marina Tucaković čula kako Viki peva počela je da plače i rekla da će joj pomoći da snimi prvi album.

Kasnije je upoznala Dragana Taškovića Tašketa i sa njim započela vezu. Roditelji nisu bili za njihovu ljubav jer je on pre Viki već imao jedan brak. Ipak su se venčali i dobili sina Andreja. Uživala je u roditeljstvu i uspešnoj karijeri, ali 2015. godine kreće pravi pakao za nju kao majku.

Sin se ozbiljno razboleo.

– Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama… Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lek. Išli smo kod lekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni – ne ponovilo se – ispričala je Viki pre nekoliko godina za “Story”. Dečaku je ustanovljen mišićni spazam i to zbog virusa koji je “podivljao” u telu deteta.

Srećom, sin se izlečio i sada je zdrav dečak od 14 godina, a pevačica tvrdi da je od nje nasledio talenat za muziku. Međutim, kako navodi, njega muzička karijera nimalo ne zanima.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

02:14

Viki Miljković na urnebesan način objasnila zašto još ne izdaje nov album

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.