JELENA TOMAŠEVIĆ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O IVANU BOSILJČIĆU: Rešila da ga RASKRINKA DO SRŽI: "Može dovesti do kraha!"
Foto: Aleksandar Jovanović Cvele

iskrena

JELENA TOMAŠEVIĆ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O IVANU BOSILJČIĆU: Rešila da ga RASKRINKA DO SRŽI: "Može dovesti do kraha!"

Jelena je nedavno govorila i na temu ljubomore kojoj u ovoj fazi njihovog braka ipak nema mesta.

Objavljeno:

Kao jedan od svakako najskladnijih parova ne samo iz muzičko-scenske, već iz javne sfere uopšte, pevačica Jelena Tomašević (38) i njen dugogodišnji suprug i glumac Ivan Bosiljčić (43) već dugo unazad davali su intervjue u kojima su, parče po parče, delili sastojke recepta za njihov idiličan odnos. Zbog toga, mnogi bi u prvi mah pomislili da o ovom paru već znaju sve, ali i da ih pojedinačno dobro poznaju. Međutim, iz intervjua koji je svojevremeno dala Jelena čini se da prvi utisak ume da zavara.

Naime, Jelena je govoreći za "Story" otkrila da njenog supruga javnost neretko pogrešno percepira i to obrazložila ustaljenim predrasudama koje se vezuju za ljude njegovog zanimanja. Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić i dalje mogu da iznenade širu javnost.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

- Javnost Ivana poznaje iz romantičnih predstava i TV serija, a to je samo mali deo njegove prirode. On je zapravo praktičan i odlučan muškarac koji kroz život ide sportski i to je ono što mi se kod njega dopada. Imamo mi momente koji su samo naši, kada sve zaustavimo i opustimo se. To su neprocenjivi trenuci - podelila je s nama poznata pevačica.

Jelena je nedavno govorila i na temu ljubomore kojoj u ovoj fazi njihovog braka ipak nema mesta.

- Smatram da ljubomora nije pokazatelj velike ljubavi, iako je trend da se ona predstavlja kao sastavni deo svake veze i kao obavezan pokazatelj prisnosti. Ljubomora može da znači samo jedno, da postoje nedostatak ljubavi i emotivna zapostavljenost. To je tema koju ne treba banalizovati nego treba razmisliti o tome zašto se ljubomora pojavila i uraditi sve da se ona ublaži. Iz iskustava meni bliskih ljudi, videla sam da ljubomora ume da bude razorna i da može dovesti do kraha veze - rekla je Jelena.

Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Bonus video:

00:10

Ono što nam je svima najvažnije: Evo šta je Jelena Tomašević poželila čitaocima Glossy.rs za Novu godinu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.