OŽENIO SE! PROCURILE FOTKE SA TAJNOG VENČANJA STRUGARA! (FOTO)
Foto: Print Screen Facebook

opa!

OŽENIO SE! PROCURILE FOTKE SA TAJNOG VENČANJA STRUGARA! (FOTO)

Mislili da sve prođe bez pompe!

Objavljeno:

Poznati glumac Petar Strugar (33) u medijima se najčešće nalazi kada se piše o njegovim ljubavnim brodolomima, ali zato su javnosti nešto manje poznati njegovi najbliži srodnici, a može da se pohvali sa čak njih troje.

1 / 5 Foto: Marina Lopičić

Naime, glumac ima sestru i dva brata od kojih je jedan uspešan odbojkaš Rajko Strugar (26). Brat Petra Strugara već godinama boravi u Crnoj Gori gde je i rođen, a igra za tamošnju odbojkašu reprezentaciju na poziciji tehničara.

Upravo brat Petra Strugara bio je prošle godine neko ko je Petru priuštio najveću sreću, budući da je stao na "ludi kamen", pa je poznati glumac pucao od ponosa. U nastavku vam otkrivamo delić atmosfere sa njegove svadbe koja je protekla u sjajnoj atmosferi i na kojoj se Petar posebno isticao sa slavljeničkim raspoloženjem.

Ovih dana brat Petra Strugara, međutim, u centru je pažnje javnosti zbog mračnijih stvari. On se, naime, zatekao u ukrajinskom gradu Poltava kada je počeo tamošnji rat. Jedva je uspeo da napusti Ukrajinu krajem februara i danas je u Budvi, na bezbednom.

1 / 3 Foto: instagram/p_strugar

Bonus video:

03:01

Petar Strugar: Obožavam Mariju Bergam!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.